Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,679 Members 41,108 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[07.05.2013][NT 7.10.8862.144 V1]LEO_51240101_R_5710902a_22515021 by ansar

Tip us?
 
jackrabbit72380
Old
(Last edited by jackrabbit72380; 25th April 2012 at 03:00 PM.)
#591  
jackrabbit72380's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 422
Posts: 1,337
Join Date: Mar 2011
Location: Trenton

 
DONATE TO ME
Smile Hi Ansar

I dont know why but I have a small problum with my battery

I Bought an HTC HD2 Extended Battery Official HTC Brand with 2300mhz capasity

And for the life of me I cant get it to work on any custom roms other than B.T.T.F

I dont know what is needed to make my battery work with custom rom?

Not sure if its Battery driver? or Hardware Radio? or Software Radio? or Custom Battery driver related? but I realy want to figure it out!!!

And if posible make a new battery driver for the extended batterys
2300mhz & 2600mhz Hd2 Extended batterys! with proper charge read & dischage read's

With 2300=4-5 days!
& 2600=5-6 days battery life the HD2 running tango would be a dream phone!

I have seen the Extened battery sold as chep as only 5$USD. However I payed alot more for mine! I would realy like to have it working with good working rom & 0 problums or issues but so far not working.

Any help would be great!

Thanks for your hard works!
 
killer_nave
Old
#592  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 58
Join Date: Nov 2010
i am having a problem.. i connect my phone to pc..OPEN ZUNE...it detect my phone as usual...then i downloaded one application from zune...after the download starts, i saw in my phone the software list is messed up...all the application is there but they are divided into groups of alphabet...

say, "alarms","advanced config" they are grouped under the alphabet "a"... and the "a" alphabet is showing there...and its showing upto z.... every software is grouped under their related alphabet..it looking weired... how to fix this??? i hav restarted my phone but the result is same....
 
thehustler
Old
#593  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 324
Join Date: Nov 2005
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by killer_nave View Post
i am having a problem.. i connect my phone to pc..OPEN ZUNE...it detect my phone as usual...then i downloaded one application from zune...after the download starts, i saw in my phone the software list is messed up...all the application is there but they are divided into groups of alphabet...

say, "alarms","advanced config" they are grouped under the alphabet "a"... and the "a" alphabet is showing there...and its showing upto z.... every software is grouped under their related alphabet..it looking weired... how to fix this??? i hav restarted my phone but the result is same....
That is default WP7 behaviour. If you have more than 42 apps, it automatically breaks them up alphabetically.
 
sathara
Old
#594  
sathara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 992
Join Date: Jun 2009
Location: the club
Quote:
Originally Posted by killer_nave View Post
i am having a problem.. i connect my phone to pc..OPEN ZUNE...it detect my phone as usual...then i downloaded one application from zune...after the download starts, i saw in my phone the software list is messed up...all the application is there but they are divided into groups of alphabet...

say, "alarms","advanced config" they are grouped under the alphabet "a"... and the "a" alphabet is showing there...and its showing upto z.... every software is grouped under their related alphabet..it looking weired... how to fix this??? i hav restarted my phone but the result is same....
doing this reedit to go away letters from menu ..

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Start]
"GroupingThreshold"=dword:0

change value to 100 or some thing more
The Following User Says Thank You to sathara For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NIKOSXRI
Old
#595  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 363
Join Date: Jan 2009
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by sathara View Post
doing this reedit to go away letters from menu ..

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Start]
"GroupingThreshold"=dword:0

change value to 100 or some thing more
I do this but when I restart the registry is as before without the change!!
 
sathara
Old
#596  
sathara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 992
Join Date: Jun 2009
Location: the club
Quote:
Originally Posted by NIKOSXRI View Post
I do this but when I restart the registry is as before without the change!!
i dont have problem with registry .. anybody have problem ??
 
Sneakyghost
Old
#597  
Sneakyghost's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7,246
Posts: 5,700
Join Date: Jul 2008
Location: InMyHead

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sathara View Post
doing this reedit to go away letters from menu ..

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Start]
"GroupingThreshold"=dword:0

change value to 100 or some thing more
Hahaha thank you! Patience is a virtue and Search results come to us even without the search being done if we only wait and read enough...
My wife requested the sorting to be removed from her Mozart but as it was her phone and didn't bug me so much i didn't search for a solution yet. Now i know. Cool thing.
 
sathara
Old
#598  
sathara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 992
Join Date: Jun 2009
Location: the club
Quote:
Originally Posted by Sneakyghost View Post
Hahaha thank you! Patience is a virtue and Search results come to us even without the search being done if we only wait and read enough...
My wife requested the sorting to be removed from her Mozart but as it was her phone and didn't bug me so much i didn't search for a solution yet. Now i know. Cool thing.
i saved most of the regedit i found in my desktop as a text file .. just a copy paste. check wp7 development forum for more reg items .
The Following User Says Thank You to sathara For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sanazahara
Old
#599  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 56
Join Date: May 2009
Default Help Req, How to Unlock SD Card

Hello All,

Kindly some kind one help me to unlock my SD Card as i want to revert back to Winmo 6.5 and i cant bcoz my SD card is locked, any help will be highly appreciated
 
huismeester
Old
(Last edited by huismeester; 30th April 2012 at 12:48 AM.)
#600  
huismeester's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 183
Posts: 1,917
Join Date: May 2008
Hi sanazahara look here http://www.jayceooi.com/2011/09/19/h...ndows-phone-7/

HTC ONE (M8) Unbranded Gun Grey Metal
ROM: Stock S-OFF Rooted Stock Rom

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes