Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[CM7][UNOFFICIAL][NOV10] temasek's UNOFFICIAL BUILD 135.4 - FINAL RELEASE

OP temasek

29th April 2012, 07:45 PM   |  #5171  
owain94's Avatar
Recognized Developer / Contributor
Flag The Hague
Thanks Meter: 6,061
 
3,534 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by temasek

Mine don't have FC but doesn't look right. Its fix but I've yet to compile. Its way last my sleeping time....2am!

never knew you did sleep since you are always posting a new kang or helping people
The Following User Says Thank You to owain94 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 07:53 PM   |  #5172  
Senior Member
Flag Münster
Thanks Meter: 77
 
440 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by wfd

Offtop.
franky_z, what white colored theme do you use?

Sent from my Optimus 2X using XDA

this is the system theme which is included in temaseks rom. only with background data turned off the icons are white...
29th April 2012, 07:55 PM   |  #5173  
Litderose's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 206
 
382 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by temasek

temasek's UNOFFICIAL BUILD RC1-96
[...]
I would like to hear your feedback if possible. To continue with this tweak or not? Let me know.
[...]
EDIT: Oh damn, a few more fixes needs to be done. I'll let it be for now (but I've already fixed it )

OK, download, wipe cache, wipe dalvik, installing #96, reboot, wait... wait... and yes, status-bar blurry, change status-bar setting and REBOOT.
And then... YES !!! YOU MADE IT !!!
My status-bar is now transparent, but where's the clock ?
An idea : going to CM Settings -> Interface -> Status bar tweaks -> clock color -> pick a color...
AND THE CLOCK APPEARS IN A CENTERED POSITION !
Great RESPECT to you, dear Temasek !!!
FYI I tested custom colors, changing clock position and color, everything is ok for me.
But i need more tests to be sure.
Anyway, for me, this tweak is near perfect !
You rock, for sure...
Cheers.
Last edited by Litderose; 29th April 2012 at 08:45 PM. Reason: Correcting a mistake !
29th April 2012, 08:26 PM   |  #5174  
Litderose's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 206
 
382 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
My new "home" thanks to Temasek...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Home.jpg
Views:	512
Size:	203.4 KB
ID:	1031257  
29th April 2012, 08:42 PM   |  #5175  
moludo's Avatar
Member
Bilbao
Thanks Meter: 6
 
61 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
How can I know if I have kostja'scamMod installed or im still on stock cam?
Thanks

Enviado desde mi Optimus 2X usando Tapatalk
29th April 2012, 08:55 PM   |  #5176  
afpapa's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 91
 
361 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by moludo

How can I know if I have kostja'scamMod installed or im still on stock cam?
Thanks

Enviado desde mi Optimus 2X usando Tapatalk

Take a video in low light, upload it to your PC (or mac) and loot at the frame rate. If it is 30 you are ok. If it is much less then you are on stock CM. (also the bits/sec are much higher)
The Following 2 Users Say Thank You to afpapa For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 11:00 PM   |  #5177  
Member
Thanks Meter: 2
 
31 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by Litderose

My new "home" thanks to Temasek...

Very nice home
29th April 2012, 11:40 PM   |  #5178  
temasek's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Singapore
Thanks Meter: 68,425
 
20,879 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by Litderose

My new "home" thanks to Temasek...

I'll upload the fixed build in the morning. Will be much better.

Also forgotten to post the credits due for this tweak.

My bad.....
Last edited by temasek; 29th April 2012 at 11:42 PM.
The Following User Says Thank You to temasek For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 12:44 AM   |  #5179  
Litderose's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 206
 
382 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by temasek

I'll upload the fixed build in the morning. Will be much better.

Also forgotten to post the credits due for this tweak.

My bad.....

Thanks again Temasek !

Something important I must say : to enable the transparent status-bar, i had to install a live wallpaper...
I can't remeber where I read this tip (maybe cougarcougar thread ?), but it works (I don't know why...).
So I choose "Slideshow Wallpaper" on the market, put my wallpaper in a directory and choose this directory.
And it's done !
If someone managed to get the transparent status-bar without this tip, he can post here.
TIA.
The Following User Says Thank You to Litderose For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 01:11 AM   |  #5180  
Rezvonflux's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 2
 
77 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Anyone else having an odd problem displaying things in the status bar? Like a "smudged" effect using the latest 96 Pdroid?

Sent from my Optimus 2X using XDA

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm7, kang, nightly build, nightlybuild, o2x, p990, temasek
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes