Thread Closed

[ROM][4.0.4][MTD] CyanogenMod 9.0.0 | READ : http://goo.gl/rkEeh

OP cdesai

29th April 2012, 10:07 PM   |  #3361  
spike1985's Avatar
Senior Member
Flag Düsseldorf
Thanks Meter: 130
 
337 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Quote:
Originally Posted by DanieVDM

From a previous screenshot I see I was on Kernel: 2.6.35.7 SGT7-ICS-TE4M#20120410

I did see the link to download modem files and flashed the JPZ modem file. No errors shown. But when I reboot it still shows no Baseband Version. I see I did previously have P1000XXJPZ running as my baseband version.

You should have restocked, as it was said a thousand times. Do restock and you will be fine...

Sent from my GT-P1000 using XDA
The Following User Says Thank You to spike1985 For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 01:43 AM   |  #3362  
Recognized Developer
Flag Brasília
Thanks Meter: 3,983
 
1,362 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
BCMDHD
I've just noticed...

Code:
root@android:/ # dmesg | grep dhd                                              
<4>[    3.637606] dhd_attach thr:58 started
<4>[    3.639300] dhd_attach thr:59 started
<4>[    3.641426] dhd_attach thr:5a started
<4>[    3.677511] Compiled in drivers/net/wireless/bcmdhd on Apr 29 2012 at 20:53:48
<4>[  192.301948] Compiled in drivers/net/wireless/bcmdhd on Apr 29 2012 at 20:53:48
<4>[  192.656667] dhdsdio_write_vars: Download, Upload and compare of NVRAM succeeded.
<4>[  227.095542] dhd_prot_ioctl : bus is down. we have nothing to do
<4>[  227.095826] dhd_prot_ioctl : bus is down. we have nothing to do
<4>[  227.096074] dhd_prot_ioctl : bus is down. we have nothing to do
<4>[  289.837292] dhd_set_suspend: force extra Suspend setting 
<4>[  289.852448] dhd_get_dtim_skip bcn_li_dtim=3 DTIM=3 Listen=10
<4>[  381.120804] dhd_set_suspend: force extra Suspend setting 
<4>[  381.133740] dhd_get_dtim_skip bcn_li_dtim=3 DTIM=3 Listen=10
<4>[  406.749887] Compiled in drivers/net/wireless/bcmdhd on Apr 29 2012 at 20:53:48
<4>[  407.060733] dhdsdio_write_vars: Download, Upload and compare of NVRAM succeeded.
<4>[  466.883461] dhd_set_suspend: force extra Suspend setting 
<4>[  466.898421] dhd_get_dtim_skip bcn_li_dtim=3 DTIM=3 Listen=10
I will upload the patch soon!

Greetings from Brazil
The Following 6 Users Say Thank You to humberos For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 02:03 AM   |  #3363  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
238 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I've nuked the whole project, and started from scratch. This time I could create the ROM without any problems.
30th April 2012, 03:21 AM   |  #3364  
andnej's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by DanieVDM

From a previous screenshot I see I was on Kernel: 2.6.35.7 SGT7-ICS-TE4M#20120410

I did see the link to download modem files and flashed the JPZ modem file. No errors shown. But when I reboot it still shows no Baseband Version. I see I did previously have P1000XXJPZ running as my baseband version.

unzip the modem zip, copy the modem.bin to /radio and you will see baseband in 5 mins
The Following User Says Thank You to andnej For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 08:37 AM   |  #3365  
Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 6
 
71 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Battery drain
Battery consumption seems to be rather heavy in the recent builds..specially while using internet and browser. Yesterday -after updating to the nightly built of 27th- in 4 hours (out of which for almost one hour it was not used at all and rest of the time only moderately used) battery came down from 100% to 61%. During that time, I did not play any games or video.
30th April 2012, 09:10 AM   |  #3366  
andnej's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
I suggest you wipe battery stat and charge to 100% in one go
I did that and my battery life is much better than humberOs build 070312

I also think that the default voltage setting maybe to low, yesterday I put my tab at a bed and leave it for 2 hours and when I get back its off, almost like bricked. I tried charging it and it wont up, (after counting my piggy bank) take the chargers off and try to turn it on for the last time and its up

no undervolt done (I did using latest BML build and latest humberOs kernel resulting in brick like condition, which after I clear all undervolt setting I get a normal working tab)
30th April 2012, 09:16 AM   |  #3367  
ozcandurmusoglu's Avatar
Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 9
 
66 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Hi friends.
Knowing th torch flash light is still nor working at all, i even hopelessly tried. But it worked. Yes, the app flashlight led genius worked. I tried at least 20 alternatives. It is rhe ome working. May be it helps devs

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to ozcandurmusoglu For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 02:52 PM   |  #3368  
Blame73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
194 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Yep, it works for me too with the latest 27th release


Inviato dal mio GT-P1000 con Tapatalk 2
30th April 2012, 04:24 PM   |  #3369  
Senior Member
Flag LL NM
Thanks Meter: 320
 
1,305 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hsrussel

Battery consumption seems to be rather heavy in the recent builds..specially while using internet and browser. Yesterday -after updating to the nightly built of 27th- in 4 hours (out of which for almost one hour it was not used at all and rest of the time only moderately used) battery came down from 100% to 61%. During that time, I did not play any games or video.

I agree. I posted about it, but no real help as of yet. Check your awake time, mine is almost always awake. On the 24 build, it was ALWAYS awake.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
Last edited by RED ZMAN; 30th April 2012 at 04:45 PM.
The Following User Says Thank You to RED ZMAN For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 05:01 PM   |  #3370  
Member
Thanks Meter: 3
 
35 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by humberos

I've just noticed...

I will upload the patch soon!

Greetings from Brazil

Great, thank you very much.

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab Android Development by ThreadRank