FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

[NIGHTLY][ROM][4.0.4][IMM76I] CyanogenMod 9 for Samsung Galaxy S

3,714 posts
Thanks Meter: 20,144
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
29th April 2012, 08:22 PM |#1381  
saszseb's Avatar
Senior Member
Flag Hungary, Gy-M-S.
Thanks Meter: 892
 
More
Quote:
Originally Posted by evrest

I tried many ics rom same sad story, any ics rom suggestion?

In gb it works !

Pm-ed you.

Sent from IMM76I.
 
 
29th April 2012, 08:42 PM |#1382  
jacobuscuracao's Avatar
Senior Member
Flag Curacao
Thanks Meter: 312
 
More
Quote:
Originally Posted by Zatta

Still the same, we don't need announcements.

Taptalked u see

partypooper
29th April 2012, 09:23 PM |#1383  
Member
Flag Princeton, NJ
Thanks Meter: 0
 
More
+1 for this. I really need it so badly.

Sent from my GT-I9000 using XDA
29th April 2012, 09:33 PM |#1384  
Al3cks's Avatar
Senior Member
Flag Ploiești
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by Gvdn

Data connection gets disabled while wifi is turned on if I recall correct so no point switching.

Sent from my GT-I9000 using xda premium

Do you even understand what I'm talking about?
I'm not talking about data connection, I'm talking about network mode... If for example I leave it on 2G/3G auto mode while I'm out, when I return home and I turn on WiFi, the phone's data connection gets disabled but still tries to stay on the 3G network on which it usually has less reception and draws more power doing so.
Network mode switching used to work on stock roms, here it's clearly a bug.
29th April 2012, 09:56 PM |#1385  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Chrome not working
Chrome not working for me.

"A critical function, necessary to execute chrome, is missing. Chrome instalation might be incomplete or not compatible with this version of android"

Any ideas on how to solve this issue?

Really want to try this amazing browser!
29th April 2012, 10:11 PM |#1386  
Doctor Phate's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
More
Quote:
Originally Posted by Nitromind

Chrome not working for me.

"A critical function, necessary to execute chrome, is missing. Chrome instalation might be incomplete or not compatible with this version of android"

Any ideas on how to solve this issue?

Really want to try this amazing browser!

Try unistalling Chrome, flashing latest gapps (not the outdated ones from ROM Manager), maybe do some light wipes and finally reinstall Chrome.

Here you are: http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip
29th April 2012, 10:54 PM |#1387  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
hmm does "frequently called" under phone work for u?...when i click in list nothing happens?
all stock of coz
/H
Last edited by Hrc4u; 29th April 2012 at 10:58 PM.
30th April 2012, 12:03 AM |#1388  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Upgraded from RC0 to Nightly 27 Apr 2012. Not getting any GPS signal. Anyone with tips. I tried a full wipe, but no joy. Using GPS essentials those most satellites it has shown is 2. Wasn't a problem on RC0

Any tips greatly appreciated!
30th April 2012, 12:11 AM |#1389  
drjonze's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 106
 
More
Quote:
Originally Posted by itslenny

Upgraded from RC0 to Nightly 27 Apr 2012. Not getting any GPS signal. Anyone with tips. I tried a full wipe, but no joy. Using GPS essentials those most satellites it has shown is 2. Wasn't a problem on RC0

Any tips greatly appreciated!

Flash the latest nighty, 29 April.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
30th April 2012, 12:34 AM |#1390  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by drjonze

Flash the latest nighty, 29 April.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Done, still the same. The GPS icon in the tray isn't flashing like it's even trying to get a fix either.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, cyanogenmod, ics, nightly, smooth, still no pony
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes