Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Bump! Workaround for the LG G3 Locked Bootloader – XDA TV

The LG G3 is a power house device. It’s been a favorite of many people. … more

Enable Call Recording on Xperia Z2 and Z3

Call recording, while not legal in every part of the world, is quite handy in certain situations. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

List of Widgets you use?

OP iamjerry123

28th April 2012, 07:43 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
376 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I love my Revo, but I feel like I have too much widgets, therefore lack ram. that's why I want to see what type of widgets you use, and see how much ram that takes nad how much ram you have on average

I use facebook widget, color note widget, a clock, beautiful weather, a calendar widget, the my verizon, the notifications for GO launcher, and of course GO launcher.
when I clear my ram, I have about 160 mb of ram. (including email music and smart keyboard pro)

I feel like I'm lacking alot, and this prevents me from playing high quality games.
28th April 2012, 09:56 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
602 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Yea you have kinda a lot of widgets. Right now the only widget I use is the advanced task killer. I use to use the Sense 4 Widget until I decided to use something new. Just divide your widgets down into what you really need then you should have less widgets.
28th April 2012, 10:45 PM   |  #3  
elreydotcom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 78
 
351 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
indeed, the only widget I use is the SIMI clock widget on my main screen

Sent from my VS910 4G using xda premium
29th April 2012, 05:33 AM   |  #4  
gimpcell's Avatar
Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 6
 
128 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
I use all seven desktops and have them full of widgets. I decided this time around to only use widgets that came with the phone. The phone has no problems with RAM or battery. Seriously, not kidding. However, I have downloaded a couple apps that include widgets like Equalizer, SetCPU and WiFi teather.
29th April 2012, 08:44 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
376 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by gimpcell

I use all seven desktops and have them full of widgets. I decided this time around to only use widgets that came with the phone. The phone has no problems with RAM or battery. Seriously, not kidding. However, I have downloaded a couple apps that include widgets like Equalizer, SetCPU and WiFi teather.

So how much ram do you have

Sent from my VS910 4G using xda premium
29th April 2012, 09:22 PM   |  #6  
gimpcell's Avatar
Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 6
 
128 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iamjerry123

So how much ram do you have

Sent from my VS910 4G using xda premium

My point is I stopped caring for it. I learned to trust the phone. On a good day I have noticed it stay steady at 40. On a busy day it goes down to 20-15. I use adw and have the dock and status bars hidden which saves a few bytes. The battery still lasts about 20 hours. That's with me plugging at twelve at night.
29th April 2012, 10:04 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
376 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by gimpcell

My point is I stopped caring for it. I learned to trust the phone. On a good day I have noticed it stay steady at 40. On a busy day it goes down to 20-15. I use adw and have the dock and status bars hidden which saves a few bytes. The battery still lasts about 20 hours. That's with me plugging at twelve at night.

So you never clear the ram?
Because when I don't it really lags sometimes... \: So should i just deal with it ?
29th April 2012, 10:41 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
602 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by gimpcell

My point is I stopped caring for it. I learned to trust the phone. On a good day I have noticed it stay steady at 40. On a busy day it goes down to 20-15. I use adw and have the dock and status bars hidden which saves a few bytes. The battery still lasts about 20 hours. That's with me plugging at twelve at night.

You do know 40 ram is bad?
29th April 2012, 11:03 PM   |  #9  
gimpcell's Avatar
Senior Member
Flag Austin
Thanks Meter: 6
 
128 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iamjerry123

So you never clear the ram?
Because when I don't it really lags sometimes... \: So should i just deal with it ?

After my second revo I stopped downloading and installing crap games and apps that have in-app ads. It seriously helps with battery and phone speed. I do get the common launcher restart and a few screen freezes here and there but nothing that makes me want to throw my phone because of lag. I guess its just preference. I can capture my phone statistics and email them to you so you can compare.
29th April 2012, 11:20 PM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
376 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by gimpcell

After my second revo I stopped downloading and installing crap games and apps that have in-app ads. It seriously helps with battery and phone speed. I do get the common launcher restart and a few screen freezes here and there but nothing that makes me want to throw my phone because of lag. I guess its just preference. I can capture my phone statistics and email them to you so you can compare.

Yes that'd be great!
BTW My phone even though it has like 60mb of ram that's when it starts to lag. Is this weird? because wheres the other 60 mb?..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes