Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,846 Members 37,595 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Unofficial CM9 for vivow (2012-09-05)

Tip us?
 
klabit87
Old
#911  
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 547
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by yurilebbie View Post
Yes, use aokp if it is a big problem for you
Quote:
Originally Posted by aeroevan View Post
If you want to switch off the multitouch stuff, edit:
system/usr/idc/atmel-touchscreen.idc
and remove the touch.filterTouchEvents = 1 line.
ok thanks guys. Just wondering. Didn't see it mentioned in the OP.
 
mountaineerndixie
Old
#912  
mountaineerndixie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 342
Join Date: Mar 2010
Location: Charleston, WV
I can't bring my screen back after it goes to sleep or after I put it to sleep. This is happening on this ROM as well as AOKP, so I know it's my phone but I can't figure out what it is. Can a bad sdcard make a phone jerky and act strange?
 
jamminjon82
Old
#913  
Senior Member
Thanks Meter 248
Posts: 779
Join Date: Mar 2012
Location: Gloucester
Quote:
Originally Posted by mountaineerndixie View Post
I can't bring my screen back after it goes to sleep or after I put it to sleep. This is happening on this ROM as well as AOKP, so I know it's my phone but I can't figure out what it is. Can a bad sdcard make a phone jerky and act strange?
did you under volt?

Sent from my Amazon Kindle Fire using Tapatalk 2
 
mountaineerndixie
Old
(Last edited by mountaineerndixie; 30th April 2012 at 02:21 AM.)
#914  
mountaineerndixie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 342
Join Date: Mar 2010
Location: Charleston, WV
Quote:
Originally Posted by jamminjon82 View Post
did you under volt?

Sent from my Amazon Kindle Fire using Tapatalk 2
No. I haven't changed anything, I can't get that far. It's so jerky that something is just wrong. I have used all of the CM9 builds and AOKP builds without issue but the last couple days neither will act right. I can't see my pics in the gallery...strange stuff. I think it's either a Read/write issue or a bad sd card. I am trying a different sdcard to see if there is any change. I had a piece of "push adware" last week and it almost seems like things haven't been right since. I can run CM7.2 without issue though.

EDIT: Different sdcard, same result.
 
lax4mike
Old
#915  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 45
Join Date: Jan 2011
Bluetooth still doesn't work in my car

I also tried aokp milestone 5. No dice

Sent from my Incredible 2 using XDA
 
HogFan77
Old
#916  
HogFan77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 197
Join Date: Apr 2011
Location: Denver, Co
Automatic Brightness seems to have been fixed.

Sent from my Incredible 2 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to HogFan77 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jamminjon82
Old
#917  
Senior Member
Thanks Meter 248
Posts: 779
Join Date: Mar 2012
Location: Gloucester
Quote:
Originally Posted by mountaineerndixie View Post
No. I haven't changed anything, I can't get that far. It's so jerky that something is just wrong. I have used all of the CM9 builds and AOKP builds without issue but the last couple days neither will act right. I can't see my pics in the gallery...strange stuff. I think it's either a Read/write issue or a bad sd card. I am trying a different sdcard to see if there is any change. I had a piece of "push adware" last week and it almost seems like things haven't been right since. I can run CM7.2 without issue though.

EDIT: Different sdcard, same result.
With a different SD card did you wipe everything data,cache, dalvic. Reflash rom and gapps?

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
 
knipp21
Old
#918  
knipp21's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 578
Posts: 3,791
Join Date: May 2010
Location: FT Riley BIG RED ONE
Quote:
Originally Posted by HogFan77 View Post
Automatic Brightness seems to have been fixed.

Sent from my Incredible 2 using Tapatalk 2
Yes it is :) sadly the ffc still takes pics upside down

Sent from my Incredible 2 using xda premium
I'm No dev, no need to donate. Just a simple thanks

Follow me on Google Plus!

https://plus.google.com/115380001456117289879/posts
 
mountaineerndixie
Old
#919  
mountaineerndixie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 342
Join Date: Mar 2010
Location: Charleston, WV
Quote:
Originally Posted by jamminjon82 View Post
With a different SD card did you wipe everything data,cache, dalvic. Reflash rom and gapps?

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
Actually, I had to go back to the original sdcard because the other one came out of an OG Droid and it says it's not partitioned correctly and I don't know how to do that.

Yes, I have wiped and wiped and done everything through recovery I can think of. It's only the ICS ROM's...I can run CM7.2 and it's perfect.

I even tried flashing just the CM9 ROM without Gapps and it boots up great and is really smooth, so I almost think it may be related to Gapps somehow. I just don't know.

Thanks for the reply!
 
Zelmo88
Old
#920  
Zelmo88's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 134
Posts: 473
Join Date: Aug 2011
Location: Arizona
Quote:
Originally Posted by mountaineerndixie View Post

I even tried flashing just the CM9 ROM without Gapps and it boots up great and is really smooth, so I almost think it may be related to Gapps somehow. I just don't know.
Maybe you got a bad Gapps download. You might want to redownload Gapps, wipe, and reinstall.

Tags
cm9, cyanogenmod, ics
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes