Project Ara Smartphone Will Run Modified Android L with Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and … more

Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more
Post Reply

Insufficient storage: google playstore error

29th April 2012, 10:31 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
before anyone jumps on my ass... i HAVE googled the **** out of this and spent 2 days looking for an answer. NOTHING i've found has worked.

i CANNOT install ANY updates via market. the ones i have tried, end up telling me "insufficient storage available" and then seem to disapear. facebook, maps, gmail, and a few others did this. one by one apps are leaving my phone. NO there is not a virus.

i've tried:
repairing permissions via TWRP
cleared cache/dalvik
deleted TONS of txt msgs
removed lots of apps
moved as many apps to SD as i could
deleted old nandroid backups
deleted old TIbackup backups
used leedriod to fix permissions
installed apps2sd and moved apps

im 5mins from doing a factory reset.

HELP!!!

some info:
nocturnal adrenaline r118
2.17.651.5
sense 3.0
hboot 1.4
Last edited by Fitseries3; 29th April 2012 at 10:37 PM.
29th April 2012, 11:14 PM   |  #2  
metalfan78's Avatar
Senior Member
Flag Littleton, CO
Thanks Meter: 1,658
 
3,906 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
You didn't say if you went into 'applications', manage, play store, and then cleared data. I hope you tried that and then rebooted. Same thing has happened to me and this cleared it up.

"We're coming from a pure power source."
29th April 2012, 11:16 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
tried that as well.
29th April 2012, 11:22 PM   |  #4  
jslim38's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 119
 
814 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I know you may want to here this but you may need to reflash the Rom and and do a full wipe and a super wipe and wipe dalvik ceche wipe ceche and format system and the list go's on basicly wipe everything and run a super wipe tool and then flash your Rom if that doesn't work then you may want to try another Rom

Sent from my Evo 3D s off using xda premium
30th April 2012, 12:03 AM   |  #5  
jslim38's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 119
 
814 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
I know how you feel my girlfriend phone had the same problem

Sent from my Evo 3D s off using xda premium
30th April 2012, 03:25 AM   |  #6  
Rydah805's Avatar
Recognized Contributor
Flag Ventura County, CA
Thanks Meter: 1,153
 
3,804 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
More
Mine did too yesterday. Factory reset was only thing that worked.

Sent From My HTC Evo 3D, On The Now Network From Sprint!
3rd July 2012, 07:34 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
factory wipe work, but in my case, after some time the problem keep reappearing. i can't find a proper solution for this yet.
3rd July 2012, 12:13 PM   |  #8  
fearwillkeepus's Avatar
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 53
 
445 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Try turning the autosync off on your Google accountunder settings(not playstore) then back on. If that fails try signing out if your Google account then readding it.

Sent from this 3D thing o.O
3rd July 2012, 12:18 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Is there no progress regarding this issue?
3rd July 2012, 12:31 PM   |  #10  
fearwillkeepus's Avatar
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 53
 
445 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by aagame

Is there no progress regarding this issue?

Try what I said. Want to know if that works

Sent from this 3D thing o.O

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in EVO 3D Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank