Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[NIGHTLY][ROM][4.0.4][IMM76I] CyanogenMod 9 for Samsung Captivate

OP pawitp

29th April 2012, 04:32 AM   |  #391  
ConeyKiller's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
425 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
NM....miss read the previous post. I'll probably flash tomorrow. Wahoo
29th April 2012, 02:43 PM   |  #392  
Member
Thanks Meter: 12
 
42 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
hmmm just flashed update-cm-9-20120429-NIGHTLY-captivatemtd-signed.zip and getting weird erratic behavior with touch screen. when using swype or swiping in general it jumps around a lot. scrolling thru menus isnt as smooth as before it screen jumps up and down and cant even swype correctly. looking at the swype trace it looks like some of the gesture isnt registering. did a factory wipe after flashing too

EDIT: seems to have gone away after another wipe
Last edited by Sword_of_a_1000_truths; 29th April 2012 at 08:56 PM.
29th April 2012, 03:23 PM   |  #393  
dave1977nj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 131
 
332 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Question
On YouTube I can't adjust the volume any fixes for this or is it just me?
The Following User Says Thank You to dave1977nj For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 06:32 PM   |  #394  
voldomart13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
672 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
NEW NIGHTLY!!

http://get.cm/?device=captivatemtd

http://cm-nightlies.appspot.com/?device=captivatemtd
29th April 2012, 09:13 PM   |  #395  
Member
Thanks Meter: 2
 
41 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Extremely slow WiFi performance
For some time now my Captivate's been showing extremely slow WiFi performance on the university's T3 connection. A speed test result is attached, but basically, I get:

Download: 59.2kB/s
Upload: 842.3 kB/s

And these results ARE repeatable - I've done tests many times and these are the numbers I get.

It's not the network though; on my computer AND my HP TouchPad, I consistently get download rates of 10Mbps and upload rates of 18Mbps.

Does anyone else have this issue? I've searched through this thread and found nothing related to slow WiFi performance....

Also, I'm on the 04/25 nightly, so I'm pretty up to date.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-29-15-07-05.jpg
Views:	309
Size:	40.8 KB
ID:	1031327  
29th April 2012, 10:07 PM   |  #396  
Member
Thanks Meter: 2
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I'm getting a sleep of death with the latest nightly build, any suggestions?
29th April 2012, 11:34 PM   |  #397  
voldomart13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
672 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I'm just gonna come out with this because if its someone else they might be a douche bag about it. Are you on the glitch kernel? If so you need to ask in the glitch thread.
29th April 2012, 11:36 PM   |  #398  
daskanda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
311 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by wormat22

I'm getting a sleep of death with the latest nightly build, any suggestions?

Try increasing you arm voltages for the 100 step a bit or set min frequency to 200

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2
30th April 2012, 12:32 AM   |  #399  
Member
Thanks Meter: 2
 
37 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by daskanda

Try increasing you arm voltages for the 100 step a bit or set min frequency to 200

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2

I'll try that, thanks.

Quote:
Originally Posted by voldomart13

I'm just gonna come out with this because if its someone else they might be a douche bag about it. Are you on the glitch kernel? If so you need to ask in the glitch thread.


No, I'm on the stock kernel.
30th April 2012, 01:34 AM   |  #400  
Member
Thanks Meter: 8
 
72 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Ringtone volume inadequate
This may or may not be a bug but it seems that it is impossible to get the ringtone volume loud enough to hear in all but the most silent surroundings. It has never been what I would call loud but it did seem louder when I was running Cognition v5. It seems that Samsung does not want to be overbearing. If anyone has this problem and could recommend a solution, I would appreciate it.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes