Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,214 Members 43,201 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Noob flashing radio question

Tip us?
 
camaleon22
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Noob flashing radio question

just rooted my gs2 skyrocket and using t mobile for carrier
ive looked on this site and google and found some good post but im still not sure
i want to know who to flash a radio on my phone
and if thats all that i need or do i need to install other stuff
please help im such a noob coming off of an iphone 4s
 
icenight89
Old
#2  
icenight89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 718
Posts: 2,602
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Flash a t989 radio from this thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1426001

I recommend blaze lb7
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
camaleon22
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
thanks for the tread but i still dont know how exactly how to do it
because every thing on the phone is stock but its rooted and wondering how to flash radio and if thats the onlything i need to flash or do i need to do more
 
icenight89
Old
#4  
icenight89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 718
Posts: 2,602
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Flash cwm through Odin, then flash the radio through cwm
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
camaleon22
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
thank you so much
im going to try it out when i get on the computer
hope nothing bad happens
since im still in noob mode and dont know what is happening
 
xcrazydx
Old
#6  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2195
Posts: 6,305
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by camaleon22 View Post
thank you so much
im going to try it out when i get on the computer
hope nothing bad happens
since im still in noob mode and dont know what is happening
Keep reading and understand how things work before doing anything.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
 
camaleon22
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
ok so i flashed T-mobile SGH-T989 VK1
on it and cant go to mobile networks it keeos telling me no sim
so what happened?
 
tr82691
Old
#8  
tr82691's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 706
Join Date: Sep 2010
Location: Whittier
Quote:
Originally Posted by camaleon22 View Post
ok so i flashed T-mobile SGH-T989 VK1
on it and cant go to mobile networks it keeos telling me no sim
so what happened?
Is your phone unlocked as well?

Sent from my Sexy White Nexus using XDA Premium App
 
camaleon22
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2012
yes it is unlocked
but i want to flash diff radio so i can get 3g/4g instead of edge
 
tr82691
Old
#10  
tr82691's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 33
Posts: 706
Join Date: Sep 2010
Location: Whittier
Quote:
Originally Posted by camaleon22 View Post
yes it is unlocked
but i want to flash diff radio so i can get 3g/4g instead of edge
I used the telus radio or blaze radio.... I suggest flashing another rom then flashing a radio of your choice. Had to do that at first to get my network working

Sent from my Sexy White Nexus using XDA Premium App

The Following User Says Thank You to tr82691 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes