Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Noob flashing radio question

OP camaleon22

29th April 2012, 04:04 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
just rooted my gs2 skyrocket and using t mobile for carrier
ive looked on this site and google and found some good post but im still not sure
i want to know who to flash a radio on my phone
and if thats all that i need or do i need to install other stuff
please help im such a noob coming off of an iphone 4s
29th April 2012, 06:15 PM   |  #2  
icenight89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 737
 
2,641 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Flash a t989 radio from this thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1426001

I recommend blaze lb7
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 06:17 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
thanks for the tread but i still dont know how exactly how to do it
because every thing on the phone is stock but its rooted and wondering how to flash radio and if thats the onlything i need to flash or do i need to do more
29th April 2012, 07:42 PM   |  #4  
icenight89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 737
 
2,641 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Flash cwm through Odin, then flash the radio through cwm
The Following User Says Thank You to icenight89 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 08:26 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
thank you so much
im going to try it out when i get on the computer
hope nothing bad happens
since im still in noob mode and dont know what is happening
29th April 2012, 09:38 PM   |  #6  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,195
 
6,306 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by camaleon22

thank you so much
im going to try it out when i get on the computer
hope nothing bad happens
since im still in noob mode and dont know what is happening

Keep reading and understand how things work before doing anything.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
29th April 2012, 11:36 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
ok so i flashed T-mobile SGH-T989 VK1
on it and cant go to mobile networks it keeos telling me no sim
so what happened?
29th April 2012, 11:40 PM   |  #8  
tr82691's Avatar
Senior Member
Flag Whittier
Thanks Meter: 33
 
706 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by camaleon22

ok so i flashed T-mobile SGH-T989 VK1
on it and cant go to mobile networks it keeos telling me no sim
so what happened?

Is your phone unlocked as well?

Sent from my Sexy White Nexus using XDA Premium App
29th April 2012, 11:41 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
yes it is unlocked
but i want to flash diff radio so i can get 3g/4g instead of edge
29th April 2012, 11:53 PM   |  #10  
tr82691's Avatar
Senior Member
Flag Whittier
Thanks Meter: 33
 
706 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by camaleon22

yes it is unlocked
but i want to flash diff radio so i can get 3g/4g instead of edge

I used the telus radio or blaze radio.... I suggest flashing another rom then flashing a radio of your choice. Had to do that at first to get my network working

Sent from my Sexy White Nexus using XDA Premium App

The Following User Says Thank You to tr82691 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes