FORUMS

Xiaomi Mi Note Pro With SD-810 Goes On Sale In China

The Xiaomi Mi Note Pro, announced on 15th Jan 2015, is Xiaomi’s attempt at … more

Project Fi Invites Are Rolling Out

Google is now sending out the first wave of invites to its new wireless service, Project Fi. … more

Vinsic 20,000mAh Ultra Slim Power Bank Giveaway

We have covered a lot of Android Accessories here on XDA TV. Mostly because we realize … more

T-Mobile Steps Up The War Against Verizon

T-Mobile has today launched a new attack on Verizon under the tagline of “Never Settle … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][ICS][3.33.401.53][12/07/13]HyperNonSense

29th April 2012, 09:42 PM |#911  
kypeth's Avatar
Senior Member
Flag You're not supposed to know where I am
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by inspire4gfreak

No, I didn't explain properly. Screen is ok. It's just when you tap on powerup to upgrade it, the menu scrolls for just a little bit. It won't accept upgrade and behaves like there's nothing to execute. Like when you normally browse the web and tap on some text that's not a link or some other plain web element.

It does nothing but moves for a little fraction of space, like there's nothing to do after tapping.

I hope I was clear enough.

Sent from my Sensation using Tapatalk 2

this is in no way a kernel or ROM problem, it occurs for me on my HD2, LG optimus S, and EVO 3D, it is a problem with the application itself.
 
 
29th April 2012, 09:59 PM |#912  
AayushDhuria's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 470
 
More
Theme bug?

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using XDA
29th April 2012, 10:31 PM |#913  
rickyiswhite's Avatar
Senior Member
Flag Marshallton
Thanks Meter: 64
 
More
Could someone post the stock wallpaper this rom comes with?

Sent from my HyperSensation
29th April 2012, 10:41 PM |#914  
Datlilboricua's Avatar
Senior Member
Flag new jersey
Thanks Meter: 65
 
Donate to Me
More
What happen to beats addon

Sent From The Pooper eater
The Following User Says Thank You to Datlilboricua For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 11:09 PM |#915  
juanshop's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Anyone getting play force loses ?

Sent from my HTC Sensation using xda premium
The Following User Says Thank You to juanshop For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 11:12 PM |#916  
buzzboy's Avatar
Senior Member
Flag Canterbury
Thanks Meter: 984
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by juanshop

Anyone getting play force loses ?

Sent from my HTC Sensation using xda premium

It's already been discussed a few pages back, you'll need to full wipe, due to the additional mods and various changes.

Hope this helps.

Regards.
The Following 2 Users Say Thank You to buzzboy For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 11:15 PM |#917  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by juanshop

Anyone getting play force loses ?

Sent from my HTC Sensation using xda premium

I am. Reverted back to 2.4. Will probably do the nandroid and super wipe later when the new set of addons rolls out

Sent from my HTC Sensation using XDA
The Following User Says Thank You to Tungst5n For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 11:22 PM |#918  
juanshop's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by buzzboy

It's already been discussed a few pages back, you'll need to full wipe, due to the additional mods and various changes.

Hope this helps.

Regards.

Ohhh thanks man! I didn't see those thanks for not calling me names and stuff that's always appreciated ahaha

Sent from my HTC Sensation using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to juanshop For This Useful Post: [ View ]
30th April 2012, 12:16 AM |#919  
kpjimmy's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio TX
Thanks Meter: 1,087
 
More
Coming from MIUI V4 builds and wanted to try Hypersensation because:

1. I like spidy's avatar
2. I wanted to get back to plain ICS for a bit.

I superwiped and flashed according to the OP and came across for me, that when I tried to flash the crt animations, the phone would get stuck at the boot screen. I don't think it boot loops, it just gets stuck and I have to either do a battery pull if my adb is not reactive.

I am currently restoring my apps and that will take a bit...but upon initially playing with the rom, it's pretty swift.

I'll report back on my usage
30th April 2012, 12:30 AM |#920  
AayushDhuria's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 470
 
More
Its getting hard to live without. Waiting for addons or will flash gapps. Wait can I flash gapps? :P

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using XDA
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
hypernonsense
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes