Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Wearable Apps w/ Andreas Göransson – XDA:DevCon 2014

XDA:DevCon 2014 in Manchester, UK featured quite a few interesting topics as … more

Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Tango on E900

OP metalmosher

30th April 2012, 08:05 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
so no tango for this device then? cant find much online about it
3rd May 2012, 03:13 PM   |  #2  
geoponer's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 7
 
111 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by metalmosher

so no tango for this device then? cant find much online about it

I think that it is too early to be disappointed about that... there is no official confirmation yet about the minimum specs of the devices that will support Tango. I believe that the 512MB of RAM in Optimus 7 might be a crucial factor for this update
10th May 2012, 09:37 PM   |  #3  
davide136's Avatar
Senior Member
Flag padua
Thanks Meter: 66
 
213 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Do U think 512 are not enough?

Sent from my LG-E900 using Board Express
11th May 2012, 04:41 PM   |  #4  
neo.bahamut.zero's Avatar
Junior Member
Flag Sarajevo
Thanks Meter: 4
 
27 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Well if this new Samsung phone with lower specs can support Tango, E900 can as well:

http://www.gsmarena.com/samsung_anno...-news-4232.php

Any news of Apollo update for 1st gen phones?
8th June 2012, 09:45 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
150 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
atm seems that micro$oft don't want "update" any phone to Apollo. All 7.5 phones receive an addon (probably 7.6?) so that the most important function from Apollo are available for older phones.
2nd July 2012, 11:56 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 6
 
1,334 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
More
A user from Portugal seems to have received the Tango update on his LG e900 on the 28th of June.
http://www.wpcentral.com/windows-pho...comment-127434
2nd July 2012, 12:35 PM   |  #7  
dragonide's Avatar
Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 69
 
268 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
As I wrote in the other topic, my girlfriend received Tango on her Optimus 7 last week.
2nd July 2012, 05:32 PM   |  #8  
Member
Flag Londonderry/Derry
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Seems a few people have got it, checked Zune earlier and so sign of it for me yet.

Strange.
3rd July 2012, 02:28 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
107 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Disconnect trick it works!!!
Just click on Update windows and afters ~2 disconnected internet on pc. Result is:


ps: Open carrier

---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------



Internet disconnect Trick it works! I got updates and again and again.
Last edited by minep; 3rd July 2012 at 02:29 AM. Reason: It's not TANGO...
The Following User Says Thank You to minep For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2012, 02:55 PM   |  #10  
Member
Flag Londonderry/Derry
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
The disconnect trick is something that has never worked for me and I'm at a loss as to why.

Edit - Ha, working now! Cheers.
Last edited by kharma45; 3rd July 2012 at 03:07 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes