Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Gold_C DFT Error reporting

OP N_ZzZ

16th March 2012, 02:50 PM   |  #11  
Member
Flag Boston, MA
Thanks Meter: 17
 
52 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by quantum3

I love this ROM, much better then stock but when I am on a call and the computer voice says" press 1 for xxx press 2 for yyy" I press the buttons but the system doesn;t respond like I didn't press anything at all. Also the Speaker volume seems to be 1/2 as loud. Last but not least is there a GPS program I can d/l? I used navigator all the time but since this ROM doesn't come with it I don't know what to use.
Thanks for your time!
Q

you can search for "TeleNav" in the market, "Waze" in the Bazaar, or you can search online for "Nokia Drive" xap where you would have to deploy from your computer. I'm not going to link to the Nokia Drive as I don't know how legal it is to do so.
17th March 2012, 09:25 PM   |  #12  
aqualls's Avatar
Senior Member
Flag York, PA
Thanks Meter: 596
 
998 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by quantum3

I love this ROM, much better then stock but when I am on a call and the computer voice says" press 1 for xxx press 2 for yyy" I press the buttons but the system doesn;t respond like I didn't press anything at all. Also the Speaker volume seems to be 1/2 as loud. Last but not least is there a GPS program I can d/l? I used navigator all the time but since this ROM doesn't come with it I don't know what to use.
Thanks for your time!
Q

If you didn't yet, try a hard reset. That solved all my issues. I should have remembered that from the TP2 days...
6th April 2012, 04:01 PM   |  #13  
Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
I too am having issues with the internet speeds. My phone is constantly going into 1x. i can have full bars and it still goes 1x. even with Wifi on the phone still tries to use the cellular data and if that says 1x well its slow as hell. I have re flashed the rom and also done hard resets a few times, it didn't fix it for me, i mean it works great for a little while than the same problems persist.

According to what people are saying in ansar rom, it has the same problem with the connectivity. Hopefully there will be an update to fix this.

Another bug is that picture mail fails 95% of the time. i found that if you switch wifi off and than do a reset it usually works for a few times.

I wonder if we can fix our DATA issue if we input the APN settings into the rom. I used to run droid on my tp2 and we had to configure the APN for things to work as expected. I have searched around google and such and cannot find any working APN settings. Does anyone know of any that will work or have tried it?
8th April 2012, 07:21 PM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Hey guys first off happy Easter to everyone! Secondly, I think I might have found a workaround for the WiFi cutting out on DFT sprint rom for the arrive. If you are on this rom and you have sprint well than you probably noticed the phone always going into 1x and than the WiFi taking forever to load. I had seen a post about shutting off cellular data and that was suppose to help. Well, I tried that and it worked for a little bit but than it stopped.

What I found is that if you change the network setting from automatic to home only that the WiFi no longer cuts out. The phone still says 1x but my WiFi hasn't cut one time and beforehand it was constantly working slow and or not working at all. Also, every picture mail that I have tried to send has went through without a single fail which it was a real pain in the butt to get one to send before. I haven't done too much testing as to whether the phone works better when not in WiFi but since I'm always in the office or at home, I'm always connected. But at least now it's working much much better!
1st May 2012, 09:16 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jul 2006
Reg Settings for EVDO (3g is slow)
I have, like others, had similar issues. Also, after updating to the rom i noticed that the 3G speeds have dropped significantly (WIFI off).
I am clocking in at ~300k as opposed to 1.2Mb before even though the phone has 5 bars and EV.
I am not sure if this will provide any insight, or if I am even on the right track/know what i am talkin about, but if i browse the registry to
"HKLM\Comm\Cellular\DataSpeed"
There are settings for only 1xEVDO. Is this right?
What about EVDO rev A?
Thanks in advance for any input!
5th May 2012, 06:41 PM   |  #16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by microfirmz

I have, like others, had similar issues. Also, after updating to the rom i noticed that the 3G speeds have dropped significantly (WIFI off).
I am clocking in at ~300k as opposed to 1.2Mb before even though the phone has 5 bars and EV.
I am not sure if this will provide any insight, or if I am even on the right track/know what i am talkin about, but if i browse the registry to
"HKLM\Comm\Cellular\DataSpeed"
There are settings for only 1xEVDO. Is this right?
What about EVDO rev A?
Thanks in advance for any input!

Doesn't seem like that's what that key is for according to this thread:
http://forum.xda-developers.com/show...907971&page=52
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes