5,600,234 Members 38,265 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][03/24/2012] GSB v4.5 - Final | CM7.2 | It's been a great ride...

Tip us?
 
ThaTwizzla
Old
#7191  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Sep 2010
Lightbulb Haha!! Yeessss!

awww this is great. i had this phone layin around for years.
rockin IC3 on mah RazR
now its on this baby!!

DashCommand
and Torque Pro (Automotive tools)
work surprisingly well


MUCH PRAISE SIR!! THANK YOU
 
RKight
Old
#7192  
RKight's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 520
Join Date: Aug 2010
Location: Louisville
Quote:
Originally Posted by roirraW "edor" ehT View Post
Let me make sure I understand you correctly. Your Eris was activated and working on the service for calls/3G et cetera before trying this ROM?
I got to thinking about the whole APN thing and remembered it had to do with mobile data, so I reread your post and just saw the part that I quoted. The phone was previously activated but I bought it from a friend as a backup phone and something to tinker with in my spare time. It is not currently activated and the only reason I'm worried about the sudden loss of signal and the inability to get a signal, without changing the roaming settings, is because I want to make sure it's working okay for if/when I may need to use it as my backup. I tried updating the PRL using *228 and option 2 but I got a message saying it failed. I guess it only works on activated phones.
LG G2
Stock rooted
HTC Rezound (backup phone / toy)
íRezone Redux!
Funky Kernel
Nexus 7 (2013)
Stock rooted
Bulletproof kernel
 
roirraW "edor" ehT
Old
#7193  
roirraW "edor" ehT's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 419
Posts: 2,249
Join Date: May 2010
Location: Columbus, OH
Quote:
Originally Posted by RKight View Post
It is not currently activated and the only reason I'm worried about the sudden loss of signal and the inability to get a signal, without changing the roaming settings, is because I want to make sure it's working okay for if/when I may need to use it as my backup. I tried updating the PRL using *228 and option 2 but I got a message saying it failed. I guess it only works on activated phones.
I believe it's normal for an unactivated phone to not show any signal at all.
 
TheAtheistReverend
Old
#7194  
TheAtheistReverend's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 285
Posts: 1,189
Join Date: Mar 2010
Location: Minneapolis
I'm going to say thank you again Shed! Every time I brush off the old Eris I am running this and will come back and thank you again. Hope to see you on the same phone as I am again someday!
Here. This. Now.
---------------------------------------------
Get your own DropBox HERE!

 
ryryrocco
Old
#7195  
ryryrocco's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 258
Join Date: Nov 2010
Location: New Hampshire
This final version rocks

Sent from my ADR6350 using XDA
 
Osirus71
Old
#7196  
Osirus71's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 246
Posts: 1,028
Join Date: Aug 2010
Location: Austin, Tx
Can someone else activate my eris using this rom or do they have to flash a sense base rom??? gonna sell it and just wondering if i have to go to a sense based for someone else to activate....

thanks.....
 
PieceKeepr
Old
#7197  
PieceKeepr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 108
Posts: 704
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
They should be able to activate it as is.

Sent from my ThunderSheded Thunderbolt using Tapatalk 2
HTC Thunderbolt running ThunderShed by Workshed

Verizon Tab 2 10.1
Verizon Tab 2 7.0
(wifey's)

 
Super_Dork_42
Old
#7198  
Super_Dork_42's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 510
Join Date: Feb 2011
Location: To-puke-a, KS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Osirus71 View Post
Can someone else activate my eris using this rom or do they have to flash a sense base rom??? gonna sell it and just wondering if i have to go to a sense based for someone else to activate....

thanks.....
When I originally activated mine I had it running GSB and it worked fine.
I know it's not normal to ask for money if you aren't a developer, so I won't. However, if you feel like it, I won't turn it down. I have been out of work, despite looking for a job, for over a year and a half.(I just got a job but it's only 5 hours a week, and I can't start until I learn to drive stick) My paypal donate thing is on the side there if you feel like.

Current phone :
HTC One S (stock JB, rooted, s-off)

 
shoffman00
Old
(Last edited by shoffman00; 30th May 2012 at 12:46 PM.)
#7199  
shoffman00's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Aug 2011
Location: Pittsburgh
How can I play WMV files? None of the market apps will play WMV audio.

Sent from my PG86100 using xda premium


Edit: I was able to play WMV audio on stock rooted Rom.
 
kylegrant
Old
#7200  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 72
Join Date: Jan 2012
quick question - does this rom come with cache2cache included? since shed thanked zach.xtr for it, i would think it does? just wondering since i cant find anything in this thread to determine either way.

Tags
cyanogenmod, desirec, eris, gsb, workshed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes