Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,858 Members 36,684 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS 4.0.4][AOKP-Milestone 5]Galaxian-Soup[GT-7310/7300][05.01.2012]

Tip us?
 
phonic
Old
#391  
phonic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 411
Posts: 1,129
Join Date: May 2008
Location: Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nirogu325 View Post
For those with the Wi-Fi icon cut-off and are using the 7310, go to ROM Control > Signal > press Hide signal bars > done. No more Wi-Fi icon cut-off.
Thanks, that worked for me. Weird because the signal bars are still there...
 
nirogu325
Old
#392  
nirogu325's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 664
Posts: 1,662
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by phonic View Post
Thanks, that worked for me. Weird because the signal bars are still there...
Yeah, it's weird. I also noticed I can no longer change the battery text's color as I could with B34. Pity...
 
CafeKampuchia
Old
#393  
Senior Member
Thanks Meter 230
Posts: 711
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by peschka View Post
It should be released on 11th may if information is correct.
Source? Not doubting you, just curious and excited
 
Chevecc
Old
(Last edited by Chevecc; 2nd May 2012 at 08:21 AM.)
#394  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jun 2011
7. Give it a chance, this is a deodexed ROM and will boot slow the first time and when you use apps the first time.

Got my tab rooted..cwm installed.. ICS rom installed..then reboot: I see: GOOGLE logo with 2 spinning gears and after two hours..still nothing..then tried to flash the rom again..reboot..same result..

what am i doing wrong?

Other question: Where do i put the rom, root and cwm files? In the installationguide they say: wipe data/factory reset..but if i do so..it deletes my root, cwm and rom file witch i have put on my tab ...
 
napx
Old
#395  
napx's Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 52
Join Date: Oct 2007
Can I read my ntfs usb stick with this rom?

Sent from my GT-P7300 using XDA Premium HD app
 
rovex
Old
#396  
rovex's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 222
Posts: 1,129
Join Date: Nov 2008
I have a problem that paid apps wont install. I just get the error 'An error has occured'.
 
safariking
Old
#397  
safariking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4,625
Posts: 4,285
Join Date: Jan 2012
Location: Lelystad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Chevecc View Post
7. Give it a chance, this is a deodexed ROM and will boot slow the first time and when you use apps the first time.

Got my tab rooted..cwm installed.. ICS rom installed..then reboot: I see: GOOGLE logo with 2 spinning gears and after two hours..still nothing..then tried to flash the rom again..reboot..same result..

what am i doing wrong?

Other question: Where do i put the rom, root and cwm files? In the installationguide they say: wipe data/factory reset..but if i do so..it deletes my root, cwm and rom file witch i have put on my tab ...
Try to wipe your data cache en dalvik cache in CWM
Stockrom's we like stock powerfull and better than ever!

StockROM's Series



Devices:

Tablets: Qware Pro 2 Galaxy Tab 8.9 Yarvik Tablet Galaxy Tab 3 7.0" (Currently)
Phones: Galaxy mini Galaxy Gio Iphone 3G Galaxy S (I9000) Nokia Lumia 610 Huawei ascend Y300 Galaxy S2 Plus (Currently)
Laptop: Compaq Presario CQ56 Toshiba Satellite C855-255
Watch: Sony Smartwatch 2
 
pomah
Old
#398  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 152
Join Date: Dec 2010
You download all the files to your "sd-card" partition, then you can wipe data/cache as much as you want.
 
Chevecc
Old
#399  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jun 2011
Problem fixed.
Did a factory reset (after flashing the rom)

now it's working very nice!
 
aldar5
Old
#400  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 135
Join Date: Jan 2011
Default wifi dropping while in sleep

Quote:
Originally Posted by aldar5 View Post
I'm having the same wifi reconnect issue after coming out of sleep. A restart fixes it, but I can also get it to reconnect by turning the wifi off and on a couple of times. My "keep wifi on during sleep" is set to "always." I'm going to try a keep wifi alive/on always app, but it seems the "keep wifi on during sleep" setting being set to "always" should be enough. Also, I think it's only after long sleeps, maybe more than 30-60 minutes?, I haven't kept track.
Going to ROM Control > Signal > press Hide signal bars does not fix the lost connection, that just hides the bars. Any other ideas on the quoted problem?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes