Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ICS][AOKP/Gummy/CNA/CM9 Kang] Discussion Thread

OP droidstyle

2nd May 2012, 01:35 AM   |  #301  
TomTcom's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 474
 
1,071 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I'm writing this thread so that users don't think M5 or any of the ROM's this thread pertains to is the cause of not sending MMS (pics, video, etc.) who use third party messaging apps such as Handcent and GO SMS Pro.

I am using Verizon Samsung Fascinate running the M5 AOPK ROM and using Handcent messaging app.

1. In stock messaging app, only check the option for auto-retrieve for MMS messages.
a. after you confirm the initial steps work then feel free to play with whatever else you want such as delivery reports and roaming auto-retrieve etc.

2. Go to your messaging app. I'm using Handcent so my options will be different but the essence is the same unless of course you use Handcent. Go to settings and application settings. Select Default Messaging application and choose SMS.

3. Go to Send Message Settings and deselect Auto Convert to MMS. Also select Maximum MMS Size and choose default of (1M).

4. Go to Receive Settings and deselect Auto Retrieve (Under MMS, this is controlled by stock messaging app).

That's it! Again, feel free to play around with anything above but just know the ROM is NOT at fault. Hope this helps.
2nd May 2012, 01:55 AM   |  #302  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
472 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
For those that haven't already I recommend installing Nova Launcher and removing Apex Launcher (use Titanium Backup). No idea if it's just bloated or if there's a memory leak somewhere, but you'll be back to the performance you're used to
2nd May 2012, 01:58 AM   |  #303  
droidstyle's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Fort Wayne
Thanks Meter: 3,413
 
6,172 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AuroEdge

For those that haven't already I recommend installing Nova Launcher and removing Apex Launcher (use Titanium Backup). No idea if it's just bloated or if there's a memory leak somewhere, but you'll be back to the performance you're used to

Yep Im noticing the same thing here.
2nd May 2012, 03:09 AM   |  #304  
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
332 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Is anyone else having trouble with the weather lately? It started bugging out on me and its persisted with B34 and M5. For whatever reason it won't pull the info for about half of the places I'm at daily (I travel in a 100 mile radius), including here at home now. Manually entering the location is hit or miss. I'm thinking it's a problem with Yahoo since the last time I checked AOKP pulls info from there.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
2nd May 2012, 03:16 AM   |  #305  
Hypnosis4U2NV's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 183
 
439 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Installed AOKP ICS Milestone 5 yesterday and everything was good till my battery ran dry today.. Now I keep getting the CWM Recovery Boot Loop when I power the phone.. Any idea how I can get out of this or why it happened?
2nd May 2012, 03:29 AM   |  #306  
shelby04861's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
475 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
I figured u would add to the list of people noticing apex usage. It is definitely using a lot more than it used to. I was going to just wait it out to see what they make happen.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
2nd May 2012, 08:07 AM   |  #307  
XxStechxX's Avatar
Senior Member
Flag ND
Thanks Meter: 37
 
205 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Just wondering if anyone else noticed. if your wifi & data are on when you reboot. You have to toggle wifi off in order to turn off data. But once you do can toggle both then? Doesn't bother just being observant.

[3.1.10_IcyGlitch_V14-B6-I500][CM9] April 24th
2nd May 2012, 04:29 PM   |  #308  
Hypnosis4U2NV's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 183
 
439 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
So far I am not impressed with my AOKP experience.. Just followed the unbrick instructions to get out of that CWM boot loop after the phone ran dry on battery power.. Got everything installed and running and the phone goes into the sleep of death.. Pull the battery and boot up again.. Now I don't have data.. Tried data on/off, airplane mode on/off, wifi on/on, rebooted and nothing..

Arggghh..
2nd May 2012, 05:01 PM   |  #309  
ssewk2x's Avatar
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 1,362
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Hypnosis4U2NV

So far I am not impressed with my AOKP experience.. Just followed the unbrick instructions to get out of that CWM boot loop after the phone ran dry on battery power.. Got everything installed and running and the phone goes into the sleep of death.. Pull the battery and boot up again.. Now I don't have data.. Tried data on/off, airplane mode on/off, wifi on/on, rebooted and nothing..

Arggghh..

It sounds like you are going to want to go the "odin back to stock and start over" route. Be sure you flash the old THS build 2 over stock and let it boot up once before you flash aokp, too. I did this recently, and it was worth it.
The Following User Says Thank You to ssewk2x For This Useful Post: [ View ]
2nd May 2012, 07:15 PM   |  #310  
Jay Evans's Avatar
Senior Member
Flag York, PA
Thanks Meter: 144
 
517 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by ssewk2x

I did this recently, and it was worth it.

The first time installed Glitched AOKP (33?) from GB SC3 it gave me fits. ODINed back to stock, rooted and reflashed. Still seemed to have a few minor hiccups.

So I backed up all my data off my SD card to PC and formatted it. ODINed back, rooted, and flashed Glitched AOKP again. It's been running superbly ever since.

That worked for me but YMMV.

The Following User Says Thank You to Jay Evans For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes