Watch Dogs Theme for Rooted Z3

If you’ve got a rooted Z3 and are jealous of all the awesome CM12 themes popping out left and right, … more

Build CM12 for Xperia E3 and Xperia T

XDA Senior Member Vynikalput together this guide to help you learn how to build your own nightlies … more

Lollipop for OnePlus One Enters Testing Stage

Cyanogen just announced on their twitter that their CyanogenMod Lollipop build for the OnePlus … more

Xiaomi Business Model Unlike Usually Conceived

This article explains how Xiaomi sells phones not just to be a mobile OEM, but also to seed … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Galaxy S Blaze 4G Unlock?

OP Haloruler64

3rd May 2012, 03:24 AM   |  #1  
Haloruler64's Avatar
OP Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 377
 
2,095 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Is there any method to unlock the Blaze? And if I get it SIM unlocked officially, will the unlock stick through rooting and flashing ROMs?

EDIT: The unlock will come from either cellunlock.net or cellunlocker.net. Will it stick through ROM flashes?
Last edited by Haloruler64; 3rd May 2012 at 03:41 AM.
3rd May 2012, 05:51 PM   |  #2  
Junior Member
Phoenix
Thanks Meter: 4
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I think you can also just call TMobile and tell them you are going out of the country and they will unlock it for you. Last time I did this, the rep was really cool about it.


Sent from my SGH-T769 using XDA
4th May 2012, 12:25 AM   |  #3  
Haloruler64's Avatar
OP Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 377
 
2,095 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dep3che

I think you can also just call TMobile and tell them you are going out of the country and they will unlock it for you. Last time I did this, the rep was really cool about it.


Sent from my SGH-T769 using XDA

Will it stick through ROM flashes though? Or rooting? That's what I'm trying to figure out.
4th May 2012, 05:56 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2012
At least with my G1, yes - once it was sim-unlocked, nothing I did to the phone changed that. I think the firmware level at which the sim locking occurs is unaffected by the roms you have on the phone, though others with more experience may correct me on that.
The Following User Says Thank You to talindsay For This Useful Post: [ View ]
4th May 2012, 06:02 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 737
 
394 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
It should stick. With other manufacturers I've used, and I don't expect samsung to be any different, it seems to go beyond even firmware. It will definitely survive OS updates and history has shown it survives radio updates as well.
The Following User Says Thank You to dr4stic For This Useful Post: [ View ]
4th May 2012, 10:56 PM   |  #6  
Haloruler64's Avatar
OP Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 377
 
2,095 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Thanks for the replies guys
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
blaze, unlock
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes