Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Galaxy S Blaze 4G Unlock?

OP Haloruler64

3rd May 2012, 03:24 AM   |  #1  
Haloruler64's Avatar
OP Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 377
 
2,095 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Is there any method to unlock the Blaze? And if I get it SIM unlocked officially, will the unlock stick through rooting and flashing ROMs?

EDIT: The unlock will come from either cellunlock.net or cellunlocker.net. Will it stick through ROM flashes?
Last edited by Haloruler64; 3rd May 2012 at 03:41 AM.
3rd May 2012, 05:51 PM   |  #2  
Junior Member
Phoenix
Thanks Meter: 4
 
17 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I think you can also just call TMobile and tell them you are going out of the country and they will unlock it for you. Last time I did this, the rep was really cool about it.


Sent from my SGH-T769 using XDA
4th May 2012, 12:25 AM   |  #3  
Haloruler64's Avatar
OP Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 377
 
2,095 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dep3che

I think you can also just call TMobile and tell them you are going out of the country and they will unlock it for you. Last time I did this, the rep was really cool about it.


Sent from my SGH-T769 using XDA

Will it stick through ROM flashes though? Or rooting? That's what I'm trying to figure out.
4th May 2012, 05:56 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2012
At least with my G1, yes - once it was sim-unlocked, nothing I did to the phone changed that. I think the firmware level at which the sim locking occurs is unaffected by the roms you have on the phone, though others with more experience may correct me on that.
The Following User Says Thank You to talindsay For This Useful Post: [ View ]
4th May 2012, 06:02 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 732
 
380 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
It should stick. With other manufacturers I've used, and I don't expect samsung to be any different, it seems to go beyond even firmware. It will definitely survive OS updates and history has shown it survives radio updates as well.
The Following User Says Thank You to dr4stic For This Useful Post: [ View ]
4th May 2012, 10:56 PM   |  #6  
Haloruler64's Avatar
OP Senior Member
Flag Daly City
Thanks Meter: 377
 
2,095 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Thanks for the replies guys
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
blaze, unlock
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes