Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,463 Members 39,740 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

2.3.4 ZergRush

Tip us?
 
Spectre51
Old
#11  
Spectre51's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,324
Posts: 3,307
Join Date: Jul 2010

 
DONATE TO ME
If you are rooted then update OTA you usually keep root access.


Sent from my iPhone 4s

Current Phones/Tablets:
Xperia Z2 // OnePlus One // Xperia Z Ultra // Lumia 1020 // Xperia Tablet Z // Surface Pro
Accessories
Sony Smart Wireless Headset pro MW1 // Smart Bluetooth Handset SBH52 // Z Ultra Power Cover CP12
Past Phones/Tablets:
iPhone 1st Gen/3GS/4S // Nexus One // Dell Streak // Atrix 4g // Lumia 900, 920 // Xperia Play, S, P, ion, TL, Z, Z1 // iPad 1, 3

Click here for my Xperia firmware downloads.
Use the Thanks button if I helped.
 
Willie_Dynamite
Old
(Last edited by Willie_Dynamite; 3rd May 2012 at 06:32 AM.)
#12  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 18
Join Date: Aug 2010
Location: Your Mum's House
In preparation for 2.3.4 I flashed a stock 2.3.3, rerooted, then went ahead with the OTA. It kept root but for some reason my signal and wifi indicators are now a constant gray. Everything works fine so I guess its nothing major right?

Sent from my R800x using XDA
 
jjalbert
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by Willie_Dynamite View Post
In preparation for 2.3.4 I flashed a stock 2.3.3, rerooted, then went ahead with the OTA. It kept root but for some reason my signal and wifi indicators are now a constant gray. Everything works fine so I guess its nothing major right?

Sent from my R800x using XDA
I have the same issue. Called Verizon to see if it was part of the update, they called Sony "who could not tell" but said "if everything is working, dont worry about it."

I had the Verizon 2.3.3 firmare, and rooted with zregRush. Before the OTA I read that it would fail with root, so I unrooted the phone. Started having a couple issues, so minor I do not remember what they were, but ended up using flashtool to reflash the stock image I downloaded. Everything was fine then, my icons were turning green when connected, and all. Then did the OTA, and everything is working but the icons for wifi and 3g never go green. Is there any more word on this? Is there any futher word on zeregRush rooting?

I have the doomloard linux script to to the root process, and I tried to run the commands instead of the script, I found that I was unable to create or pus files to the device, so I tried to use the sdcard, but when running the zregRus program all I get is access denied!
 
Phryxus
Old
#14  
Phryxus's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 41
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by jjalbert View Post
I have the same issue. Called Verizon to see if it was part of the update, they called Sony "who could not tell" but said "if everything is working, dont worry about it."

I had the Verizon 2.3.3 firmare, and rooted with zregRush. Before the OTA I read that it would fail with root, so I unrooted the phone. Started having a couple issues, so minor I do not remember what they were, but ended up using flashtool to reflash the stock image I downloaded. Everything was fine then, my icons were turning green when connected, and all. Then did the OTA, and everything is working but the icons for wifi and 3g never go green. Is there any more word on this? Is there any futher word on zeregRush rooting?

I have the doomloard linux script to to the root process, and I tried to run the commands instead of the script, I found that I was unable to create or pus files to the device, so I tried to use the sdcard, but when running the zregRus program all I get is access denied!
Sorry to quote your whole reply. I'm currently mobile. I have the same greyed out issue and turns out a lot of people are having this issue with 2.3.4 on other phones. Galaxy Nexus for exmaple. They are all using stock like most of us with R800x. My Wifi and 3G do work flawless but its annoying because I can never tell if its lost signal or not.
Wishlist:
HTC Rhyme (So girly, yet has all the features I want)
 
paxChristos
Old
#15  
paxChristos's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1,481
Posts: 2,036
Join Date: Aug 2011
Location: Milwaukee

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Phryxus View Post
Sorry to quote your whole reply. I'm currently mobile. I have the same greyed out issue and turns out a lot of people are having this issue with 2.3.4 on other phones. Galaxy Nexus for exmaple. They are all using stock like most of us with R800x. My Wifi and 3G do work flawless but its annoying because I can never tell if its lost signal or not.
Check G-Talk, if that can't connect, that's the issue (I had the issue on a non-rooted version, too)

Pax
Tips:
*Logcat or it never happened. *Search before posting *Go to User CP -> Edit Options -> switch "Number of Posts to Show Per Page" to 50. *Reporting Posts

Looks like I won't be doing anything android for a long time

Thanks for the lul'z

Pax
 
CapNM77
Old
#16  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 78
Join Date: Jun 2011
Location: los angeles
Same here. Greyed out.

Sent from my R800x using XDA
 
jjalbert
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by paxChristos View Post
Check G-Talk, if that can't connect, that's the issue (I had the issue on a non-rooted version, too)

Pax
I checked G-Talk, and no it can not connect to the server. Is this an issue I can fix(reload app, factory reset??) or is this something in the update?
 
paxChristos
Old
#18  
paxChristos's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1,481
Posts: 2,036
Join Date: Aug 2011
Location: Milwaukee

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jjalbert View Post
I checked G-Talk, and no it can not connect to the server. Is this an issue I can fix(reload app, factory reset??) or is this something in the update?
To my knowledge, something in the update, I tried flashing latest Gapps, and still have the same problem

Sent from my R800x using Tapatalk 2
Tips:
*Logcat or it never happened. *Search before posting *Go to User CP -> Edit Options -> switch "Number of Posts to Show Per Page" to 50. *Reporting Posts

Looks like I won't be doing anything android for a long time

Thanks for the lul'z

Pax
The Following User Says Thank You to paxChristos For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jjalbert
Old
#19  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 27
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by jjalbert View Post
I checked G-Talk, and no it can not connect to the server. Is this an issue I can fix(reload app, factory reset??) or is this something in the update?
BTW I have locked bootloader, never messed with that! Did root, 2.3.3 also had an issue were I used flashtool to load the R800x_3.0.1.E.0.88_Verizon.ftf so I guess I am not quite sure if I was running a stock image before I did the OTA to 2.3.4?
 
paxChristos
Old
#20  
paxChristos's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1,481
Posts: 2,036
Join Date: Aug 2011
Location: Milwaukee

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jjalbert View Post
BTW I have locked bootloader, never messed with that! Did root, 2.3.3 also had an issue were I used flashtool to load the R800x_3.0.1.E.0.88_Verizon.ftf so I guess I am not quite sure if I was running a stock image before I did the OTA to 2.3.4?
If you ftf'd back to stock, you were on a unrooted device when you updated, so root isn't the problem :P

Sent from my R800x using Tapatalk 2
Tips:
*Logcat or it never happened. *Search before posting *Go to User CP -> Edit Options -> switch "Number of Posts to Show Per Page" to 50. *Reporting Posts

Looks like I won't be doing anything android for a long time

Thanks for the lul'z

Pax

The Following User Says Thank You to paxChristos For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes