Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,615 Members 45,902 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

htc evo 3d on bootscreen

Tip us?
 
tr3pplea
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 48
Join Date: Jul 2007
Default htc evo 3d on bootscreen

can someone assist me with a working rom to repair HTC EVO 3D? the phone failed to boot completely always hangs on "HTC logo".
I have done hard reset still not solve.
THANKS in advance.
 
rahditzz
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 122
Join Date: Feb 2009
Oh, too much information.. :'( cant handle it.. :P

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
 
tgruendler
Old
#3  
tgruendler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 255
Posts: 1,154
Join Date: Jun 2010
Location: St. Louis, MO
Quote:
Originally Posted by rahditzz View Post
Oh, too much information.. :'( cant handle it.. :P

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
I haz fone, it is broke...please fix.


Hey OP, a little bit more information would help:

GSM/CDMA?
HBOOT Version?
How did you get to where you are now?
Did you notice you posted this in the General Section and not the Q/A?
Have you tried flashing any ROM/Kernal?
Are you radios up to date?
A/S/L?
Epic Touch 4G
ROM: RUJELUS22 The Blu Kuban FL27 1.0.5.1
Kernel: Kuban_Kernal V0.2.0
Evo 3D Running SOS M ICS (smashed)
Evo 4G Running Stock Rooted. (trade-in)
Viewsonic G-Tablet Running CM7 Nightlys. (sold)
Speed below 4G in St. Louis full bars
 
wardfan220
Old
(Last edited by wardfan220; 4th May 2012 at 04:40 AM.)
#4  
wardfan220's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1063
Posts: 1,195
Join Date: Jun 2010
Location: Eldridge, IA

 
DONATE TO ME
Thread moved to Q&A.

You can chose any rom you like and try it. Just make sure you're using the cdma or gsm version depending on your phone and follow all instructions, some are based on hboot 1.4 or 1.5. Just look in the development section, personally I run MikRunny.




Current phone: AT&T Galaxy S4
Retired: HTC Hero, HTC EVO Shift, HTC EVO 3D
 
laie1472
Old
#5  
laie1472's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 828
Posts: 4,540
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by tgruendler View Post
I haz fone, it is broke...please fix.


Hey OP, a little bit more information would help:

GSM/CDMA?
HBOOT Version?
How did you get to where you are now?
Did you notice you posted this in the General Section and not the Q/A?
Have you tried flashing any ROM/Kernal?
Are you radios up to date?
A/S/L?


Lmao


#Root-Hack_Mod*Always\
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes