FORUMS

Google No Longer Sending Calendar SMS Notifications

In a not entirely surprising move, Google announced that it’s putting an … more

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

MiniCm9 3.0.1 What u think of it?

Thanks Meter: 1,024
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th May 2012, 01:16 PM |#51  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
acid
hm
Last edited by Petroks; 5th May 2012 at 12:13 PM.
 
 
26th May 2012, 03:33 PM |#52  
Green goblin's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Someone said that in order to avoid the annoying lag you have to go back to 2.1 ROM first, then full wipe your device one or two times and then install the ICS. I didn't try that but probably it solves the lag problem.
26th May 2012, 04:40 PM |#53  
Member
Flag Veles
Thanks Meter: 4
 
More
Hey guys hi 2 all
I was wondering if I can get a little help Im running nAa's ISC_03 kernel and I've just installed cm9 3.0.2.
Now I only have 1 widget on my homescreen beside the clock its the email widget (not Gmail). Before the update (3.0.1) this email widget was dark themed it was black but now it is white, I dont like it guys... and I tend to run dark walls and etc...
Since I only use 1 widget can some1 please tell me how to get back the black ver. of the email widget so I can enjoy it.
!Thanks
27th May 2012, 07:10 AM |#54  
->Sid's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 165
 
More
Play store is not working on my w8 with cm9 ics pls... help me... is Any one having the same problem?

Sent from my W8 CM9 ICS using xda premium
27th May 2012, 07:22 AM |#55  
->Sid's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 165
 
More
I rebooted the phone, still the play store isn't working.. it just show's the animation of opening the app then just goes back to app drawer...
I have not even logged in to the Google account...

Sent From My W8 CM9 ICS
Last edited by ->Sid; 27th May 2012 at 08:13 AM.
27th May 2012, 01:47 PM |#56  
->Sid's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 165
 
More
Please someone help...

Sent from my w8 using xda premium
27th May 2012, 02:19 PM |#57  
NIMBAH's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 176
 
More
Quote:
Originally Posted by sidhart

I rebooted the phone, still the play store isn't working.. it just show's the animation of opening the app then just goes back to app drawer...
I have not even logged in to the Google account...

Sent From My W8 CM9 ICS

Sign in to a Google account and try again.

Sent from my X8 using xda premium
The Following User Says Thank You to NIMBAH For This Useful Post: [ View ]
27th May 2012, 02:37 PM |#58  
->Sid's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 165
 
More
Thanks.. but didn't worked..

Sent from my E15i using xda premium
Last edited by ->Sid; 27th May 2012 at 02:48 PM.
27th May 2012, 03:26 PM |#59  
NIMBAH's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 176
 
More
Quote:
Originally Posted by sidhart

Thanks.. but didn't worked..

Sent from my E15i using xda premium

Try force closing and clearing data for both play store and Google services framework. Then reboot.

Sent from my X8 using xda premium
27th May 2012, 03:34 PM |#60  
->Sid's Avatar
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 165
 
More
Leave it bro, back to primehdnaa would try ics on the next update den it wud b much more fast n better.. thanks for d help bro..

Sent from my w8 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes