Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM]UPDATE[HC 3.2.1][A501] Moscow's Alexandra III Rev 1.1 [27-01-12]

OP Moscow Desire

3rd May 2012, 12:24 PM   |  #461  
Senior Member
Flag Merchtem
Thanks Meter: 39
 
252 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Moscow Desire

I suppose I will need some type of mini adapter also for the HDMI?

what you actually need is a micro HDMI cable, such as : this here

I've not yet seen a converter that would allow you to use regular HDMI cables.

hmm, I just saw a converter
3rd May 2012, 01:12 PM   |  #462  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Flag Waratah
Thanks Meter: 581
 
4,483 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Micro HDMI to HDMI Adaptors are on ebay quite cheap....
4th May 2012, 08:52 AM   |  #463  
Member
Thanks Meter: 2
 
78 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:

Micro HDMI to HDMI Adaptors are on ebay quite cheap....

I have one bought in some German network shop, here in Poland. Just connected to my hdmi cable to tv (aquos quattron with no 3d) and it works!
Fired up youtube with my fav video of Danny MacAskill performing his "Way back home" and then played Zen Pinball game, also good - but for that I should have 5m cable because of pixelation I see sitting 20cm infront of tv
4th May 2012, 02:44 PM   |  #464  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: May 2010
Post acer iconia ha 501
SALVE RAGZZI MA ICS PER IL NOSTRO ACER A 501 CE INGIRO E STABILE QUALE MI CONSIGLIATE VENESONO GRADO PER TUTTO QUELLO CHE FATE GRAZIE MILLE
4th May 2012, 09:38 PM   |  #465  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,310
 
7,512 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by elless

SALVE RAGZZI MA ICS PER IL NOSTRO ACER A 501 CE INGIRO E STABILE QUALE MI CONSIGLIATE VENESONO GRADO PER TUTTO QUELLO CHE FATE GRAZIE MILLE

Google Translate had trouble with this ^ I think it was a compliment?

XDA rules state you must use english.

AND..... ICS Rom is posted!!!!!!
5th May 2012, 09:57 AM   |  #466  
Member
Flag Monopoli
Thanks Meter: 12
 
73 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Hah ahha ha ha ... don't worry Moscow ... google translator works very well... but only when there are no typing errors.
Elless is searching a stable version of ICS for A501 and thanks all of you for your jobs.
In Italy nobody makes custom rom for A501.... sigh!


@Elless
Here you are: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1635577

"Ecco ciņ che cerchi": http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1635577
Last edited by mrsimmy; 5th May 2012 at 10:00 AM.
5th May 2012, 04:37 PM   |  #467  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,310
 
7,512 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
You people are way too much!!!!

Oh, back to HDMI, I got a micro cable today. $50 for a Belkin!!!!!!

Welcome to Moscow and Moscow prices.

Result, Alex IV HDMI works great. Note: I had to select the numbered external port from the TV. It only auto detects from the main HDMI Input. Sharp Aquos 32".

Also, I set up a new Phillips 40" the other month for a neighbor, and to get DVD and Sat receiver going, you have to actually PROGRAM the Devices into the TV!!!!!!!
Like adding new hardware in Win95!!!! Only it ain't Plug-n-Pray. What a pain. So maybe with some of the newer sets, you have to program the ext device into it.
5th May 2012, 07:21 PM   |  #468  
civato's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 15,612
 
3,807 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by moscow desire

you people are way too much!!!! :d

oh, back to hdmi, i got a micro cable today. $50 for a belkin!!!!!!

Welcome to moscow and moscow prices.

Result, alex iv hdmi works great. Note: I had to select the numbered external port from the tv. It only auto detects from the main hdmi input. Sharp aquos 32".

Also, i set up a new phillips 40" the other month for a neighbor, and to get dvd and sat receiver going, you have to actually program the devices into the tv!!!!!!!
Like adding new hardware in win95!!!! Only it ain't plug-n-pray. What a pain. So maybe with some of the newer sets, you have to program the ext device into it.

MD put the baby down and check your pm's !
5th May 2012, 08:06 PM   |  #469  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,310
 
7,512 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by civato

MD put the baby down and check your pm's !

HA HA! It's hard to put this girl down! and I did check.

Mucho Gracias Amigo!
7th May 2012, 11:28 AM   |  #470  
Junior Member
Flag Sesvete
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Kernel source, modules?
Where to download kernel source for Alexandra III. I want to watch DVB-T on the Tablet...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes