Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,832 Members 51,418 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FAQ]HELP THREAD - Noob Friendly

Tip us?
 
azzledazzle
Old
#251  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2020
Posts: 5,043
Join Date: Dec 2010
Location: XDA Sucks !

 
DONATE TO ME
are you wanting to get rid of it so you can send it for repairs ??

if so, best bet is to run an RUU
 
wardy
Old
#252  
wardy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 432
Join Date: Jun 2005
Ahh ok,

So how do I get hold of 3UK RUU

It wont run the stock as it will error , I have repacked the ROM.zip with changes according to my CID .
Regards
Wardy

HTC One S
 
azzledazzle
Old
#253  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2020
Posts: 5,043
Join Date: Dec 2010
Location: XDA Sucks !

 
DONATE TO ME
well flash the modified rom.zip through recovery. That should work.
 
wardy
Old
#254  
wardy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 432
Join Date: Jun 2005
So ,

Unlock , and recovery again then flash a stock modified ROm.Zip

I will try that , thanks
Regards
Wardy

HTC One S
 
azzledazzle
Old
#255  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2020
Posts: 5,043
Join Date: Dec 2010
Location: XDA Sucks !

 
DONATE TO ME
Use the rom.zip from the RUU
 
wrickwrackwruck
Old
#256  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 20
Join Date: Feb 2010
Does my phone have bluetooth 4 ?
specs on different websites vary.

german vodafone htc one s
 
psych0t1c
Old
#257  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 213
Join Date: Jul 2005
Location: earth.europe.de
Quote:
Originally Posted by wrickwrackwruck View Post
Does my phone have bluetooth 4 ?
specs on different websites vary.

german vodafone htc one s
The german HTC site lists the specs as:

Bluetooth with aptX™ activated (Bluetooth® 4.0)

I would rely on that statement rather than reviewers.

Regarding the **Tampered**, I have not yet heard of anyone who unlocked the phone through HTCDev getting this removed afterwards. I think until we get full S-OFF with the option to write / modify bootloader and radio and the various other partitions on the internal storage there is no way to get rid of it.

Its also quite pointless if you are doing it just for sending it off to repair centre. If the problem is clearly hardware they will fix it without caring if the phone was locked or unlocked. And even if you get rid of it, you submitted your phone GUID / SN to HTCDev during unlock, so they could just look it up in their database.
HTC Desire
HTC Desire HD
HTC Sensation
HTC One S (black with no MAO defects, unlocked, rooted, self-modded mostly stock ROM)

Help populate the HTC One S IRC channel on freenode: #htc-one-s
The Following User Says Thank You to psych0t1c For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rugmankc
Old
#258  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1678
Posts: 7,217
Join Date: Jun 2010
Location: Dayton, Ohio
Quote:
Originally Posted by McQueefus View Post
I didn't see anyone reply to this and I am having the same problem. I can't believe a phone with these specs has to reload the launcher sometimes even when just performing simple things like using the browser. It must be Sense because I had about 200mb of ram free on my Samsung Vibrant running ICS. It seems to help if you look at your recent apps and close them out often but it really is dissapointing that the multitasking on this phone is crap. It sucks because Sense is really sexy and i really don't want to get rid of it but might have to because of crappy multitasking. Love this phone other than that. Maybe just like most other phones, Htc rushed to get the One S out and its just a small software bug causing the multitasking problem but Im thinking its because Sense is so heavey. Im gonna hold off on rooting my phone for a while so hopefully HTC can come up with a fix.
I can't respond to rooted phones with roms, but this is a crash test video of a stock One S. May be old news to most, but impressive to me. I am not a gamer, so don't know if there is one game that can equal all that is running at one time on video.


http://www.youtube.com/watch?v=8o4mHPcZOsE
ATT Samsung Galaxy S4/Rooted/TWRP 2.5.0.2/Wanam Xposed, or Gravity Box/Long Time MultiRom Flasher/Waiting For The Note 4--The Game Changer








The Following User Says Thank You to rugmankc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wardy
Old
#259  
wardy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 432
Join Date: Jun 2005
Hi well I tried to run the RUU from football (thanks ). All I get is 155 unknown error .

Any ideas , do I have to remove recovery and relock boot loader then flash ?
Regards
Wardy

HTC One S
 
azzledazzle
Old
#260  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2020
Posts: 5,043
Join Date: Dec 2010
Location: XDA Sucks !

 
DONATE TO ME
Ok dont worry run the RUU from fastboot, that should get rid of the error 155

Tags
adb, htc, noob, one s, rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes