Post Reply

[ROM] Froyo Cream Sandwich (AOSP and FroyobyLaszlo) (2012-04-17)

OP DorianX

29th April 2012, 05:12 PM   |  #171  
DorianX's Avatar
OP Senior Member
Flag Zapopan, Jalisco
Thanks Meter: 337
 
566 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Shano56

using this rom (dreamteam version) import/export contacts menu is messed up. (something wrong with the theming)

You have to flash the update to fix this issue
(From OP):
Quote:

Update!
This update fix the unreadable text on some dark windows and add transparency to notification bar background, just flash on top (maybe a wipe to cache and dalvik-cache would be fine).
The first boot will be take longer than normal don't scare
Update mirror

The Following User Says Thank You to DorianX For This Useful Post: [ View ]
29th April 2012, 07:03 PM   |  #172  
Shano56's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 548
 
1,384 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by DorianX

You have to flash the update to fix this issue
(From OP):

i did not see that! thanks
3rd May 2012, 10:17 AM   |  #173  
ATZ-007's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 257
 
791 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Question PowerSaverKernel
Any one tried "PowerSaverKernel - Usb battery drain bugs solved [UPDATED 2011/08/07]" on FBL?
4th May 2012, 10:22 PM   |  #174  
Member
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
my wifi dont work?? anyone know how to fix that??
5th May 2012, 10:19 AM   |  #175  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
130 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by Dilinkuint

my wifi dont work?? anyone know how to fix that??

If wi-fi says error,unninstall cmtd,flash recovery,and flash rom
5th May 2012, 03:24 PM   |  #176  
#2!'s Avatar
Senior Member
Flag Diddy Kong County
Thanks Meter: 5
 
106 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
I have been running the FBL w/o cpu for 2 weeks now and everything is great. Except one thing I have a problem with is the text in the hi-lighted menu items. Like in the email app or also the small text in the settings menu. Even with the screen brightness at 100% it is too difficult to read.
6th May 2012, 10:56 PM   |  #177  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
I'm sorry for the noob question but... how do I make Froyo Parts work? I enabled everything, rebooted many times, but I always get not enough space when trying to download an app. ES File Explorer also only shows FAT32 space.

I formated the sdcard using the amon_ra recovery. Should it be ENTIRELY ext4?

Should I have flashed ezterry kernel 1.5.2?

BTW, great ROM!!
7th May 2012, 12:59 AM   |  #178  
demkantor's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag mpls
Thanks Meter: 2,864
 
5,974 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
no, your ext parttion will be for apps, i doubt many people will need more than 512mb.
as for your market problems have you tried clearing the markets cahce?
also if you are using cmtd you may need to bind cache as you wont be able to download much from the market
7th May 2012, 10:28 AM   |  #179  
Member
Thanks Meter: 4
 
63 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Hi there,

i could need some Help on this ROM!

Radio: 2.22.28.25
SPL: 1.33.0013d
Recovery: RA-Dream-1.7

I wiped ans SUPERwiped all, restarted.
Installed ROM, flashed ezTerrys-Kernel and Gapps.
Rebooted and flashed the Update.

My Problem now is: ONLY 3HOURS !!STANDBY!!, till Battery is empty.
Also tried Batterystats wipe, without any changes.

Thats the first ROM i flashed with that hard Batterydrain
7th May 2012, 04:25 PM   |  #180  
Member
Thanks Meter: 53
 
78 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Try changing kernel to latest with energy saving

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes