Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more
Thread Deleted

[REF] Don't Start A New Thread - Acer F1 Questions & Answers Here!

3rd April 2012, 09:30 AM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Hello, I have a problem with my Acer s200.
The phone doesn't turn on.. I've tried to connect it via usb to my pc but the screen constantly remains black. while connected to the pc only the led flashes red, and even in charge, I can't turn it on, normally or either in safe mode.
Any suggestion?

ps. nearly one year ago the update interrupted because the light went down..
6th April 2012, 11:31 PM   |  #32  
xHausx's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer
Flag Central Florida
Thanks Meter: 4,521
 
6,772 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AmedeoFumagalli

Hello, I have a problem with my Acer s200.
The phone doesn't turn on.. I've tried to connect it via usb to my pc but the screen constantly remains black. while connected to the pc only the led flashes red, and even in charge, I can't turn it on, normally or either in safe mode.
Any suggestion?

ps. nearly one year ago the update interrupted because the light went down..

Your battery may have gone bad or gotten too low. Have you tried leaving it plugged in for awhile? It may be trying to slowly charge it back up to where it's usable again.
5th May 2012, 05:49 PM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by xHausx

Your battery may have gone bad or gotten too low. Have you tried leaving it plugged in for awhile? It may be trying to slowly charge it back up to where it's usable again.

I'll try thanks!
16th October 2012, 05:21 AM   |  #34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
any other threads for betouch e400?...anyone can help??

Sent from my E400 using xda premium
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes