Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Accidently chose USA radio band

OP shaunbrookes

13th March 2012, 08:37 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Hope someone can help me. I was messing around in the *#*#4636#*#* menu on my xoom and i accidently chose the USA radio band now my xoom can't get a signal on my sim card. Does anyone know how to reset the radio band? Theres no other option other than USA in that menu. I've tried a factory reset and tried flashing stock rom but still no luck. Thanks
16th March 2012, 06:41 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
For anyone else who runs into this problem, the way to fix it is to flash a stock .sbf file through rsd lite. Flashing stock images with adb doesn't fix it.
The Following User Says Thank You to shaunbrookes For This Useful Post: [ View ]
6th May 2012, 07:55 AM   |  #3  
sawy3r's Avatar
Junior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1
 
26 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Haha I've just done the same thing to my Zoom... will fire up my PC and try your fix. Many thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes