Post Reply

Longhorn 2.6 restarts with 3G activated

OP vlad.stancea

11th April 2012, 03:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Hello everybody,

First of I want to start by saying that Longhorn is yet the best ROM I tested nd simply loving it.

When I first installed Longhorn and my Streak kept restarting I thought that it was cuz of some apps on my phone, but whenever I reinstalled the phone I kept having the same problem even though I kept only basoc apps installed until last time I installes Longhorn and forgot to configure my 3G connection. Until then I had my 3G constantly on, but with my 3G off I didn't had anymore problem. It didn't restarted once.

To be honest, I do want my 3G connection to work on a permanent basis but I have no idea how to solve this issue. Could one of the more experienced users give me a hand in help?

Sent from my Dell Streak using xda premium
12th April 2012, 10:43 PM   |  #2  
tenorntex's Avatar
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 344
 
603 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
It sounds like you didn't perform a Dell Factory reset AND a StreakMod Factory reset. It will give you a fresh install and from there you will just have to reload the apps that you want.
6th May 2012, 01:56 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
I have to say, after using it for almost one month, it never restarted again after aplying ur fix. Mny thanks ;)

Sent from my Dell Streak using XDA
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes