Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: CNA stop Developping. On what porting, should be based the Next Tiramisu?
AOKP 199 45.96%
Dark Knight 33 7.62%
Slim ICS 79 18.24%
CM9 130 30.02%
Other Tell me 20 4.62%
CNA (no new updates) 8 1.85%
Gummy 8 1.85%
Multiple Choice Poll. Voters: 433. You may not vote on this poll

Post Reply

[ICS ROM]Tiramisu+ I.C.E.A.G.E. V.1.9.6 I'M DIFFERENT![CWM FileManager][AROMA][OTA]

OP DjSound

6th May 2012, 05:26 PM   |  #1041  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
738 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Well well i have some news for all you Guys!




1) A New whole Thread thanks to the tireless work of Stoux2


2) Olarf and Stoux you're in the official Credits of the Rom! Thanks you again guys



3) Apart the New Version of the Rom Maybe i decided the new base for the Rom...



Stay Tuned!
6th May 2012, 06:18 PM   |  #1042  
olarf's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 325
 
754 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
WOW thats a lot of good news, happy sunday
I'm curious about the new base but I'm sure you make a good choice!

Quote:

Ps. i see apex and seems there is no problem the only thing i have correct permission... maybe was this...

That make sense and could be the reason for the strange behaviour of the apex launcher, we will see soon then

Quote:

Face recognition will be available in the next Tiramisú version?

It is kind of useless on the I9000, the front camera has not enough resolution to provide good results. Independent of that its strange to place the phone always in right place to unlock it and also in the dark it never work.
Last edited by olarf; 6th May 2012 at 06:21 PM.
The Following User Says Thank You to olarf For This Useful Post: [ View ]
6th May 2012, 06:52 PM   |  #1043  
shaharofir's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 238
 
258 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Looking forward for the new version... always nice to see a new thread
6th May 2012, 07:59 PM   |  #1044  
Junior Member
ashdod
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by olarf

If you have a backup of your IMEI (usually of the complete efs folder), you should copy it back to you phone.
Also a wrong Modem can result in having no phone connection at all so if you have restored your efs folder and it still dont work, try out the other modems via AROMA installer and check if one of them work in your area.


What??
I did not understand ...
I have a IMEI So why do a backup -
I looked in the folder of the EFS and there's nothing there related to .. IMEI

Are you sure if I will add this directory so it will work for me??
I'm now in the Dark Knight 5.5 rum did this and had no reception or not issued me a call ..
But probably Zhbaiih no reception and that's why you could not call ...



So what do you think should be done?
And if you can guide me happy
And I've been really looking forward Lhktkin it on my Galaxie

Thank you for your help and support!
6th May 2012, 08:24 PM   |  #1045  
Stoux2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
192 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by aviranos


What??
I did not understand ...
I have a IMEI So why do a backup -
I looked in the folder of the EFS and there's nothing there related to .. IMEI

Are you sure if I will add this directory so it will work for me??
I'm now in the Dark Knight 5.5 rum did this and had no reception or not issued me a call ..
But probably Zhbaiih no reception and that's why you could not call ...



So what do you think should be done?
And if you can guide me happy
And I've been really looking forward Lhktkin it on my Galaxie

Thank you for your help and support!

The problem is most likely that your IMEI is wrong > Which causes that the network is not accepting your phone.

If you have a /EFS backup restore it. This should restore it to your old IMEI.

Stoux
6th May 2012, 08:29 PM   |  #1046  
olarf's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 325
 
754 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:

I looked in the folder of the EFS and there's nothing there related to .. IMEI

I add 2 screenshots which show what I have in my EFS folder, maybe you should use Root Explorer to see your real phone content. If there all is fine, try another modem from the modifie me Menu in AROMA Installer

Quote:

Ps. i see apex and seems there is no problem the only thing i have correct permission... maybe was this...

I test it and you are right (as always ) Now its possible to install only apex launcher with no problem. THANKS!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-05-06-20-20-26.jpg
Views:	71
Size:	46.2 KB
ID:	1044901   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-05-06-20-20-37.jpg
Views:	68
Size:	26.8 KB
ID:	1044902  
Last edited by olarf; 6th May 2012 at 08:31 PM.
6th May 2012, 08:41 PM   |  #1047  
mariachi202's Avatar
Senior Member
Flag Skopje, Macedonia
Thanks Meter: 101
 
281 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by aviranos


What??
I did not understand ...
I have a IMEI So why do a backup -
I looked in the folder of the EFS and there's nothing there related to .. IMEI

Are you sure if I will add this directory so it will work for me??
I'm now in the Dark Knight 5.5 rum did this and had no reception or not issued me a call ..
But probably Zhbaiih no reception and that's why you could not call ...



So what do you think should be done?
And if you can guide me happy
And I've been really looking forward Lhktkin it on my Galaxie

Thank you for your help and support!

Usually a full wipe (format /sdcard too) and flashing another modem does the trick.

Try this before anything else.

And if you have not done it yet, do backup your efs folder, certain roms are notorious to mingle with it, resulting in no signal. I keep mine safely in my dropbox

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

Quote:
Originally Posted by DjSound

So guys the works on the latest release are going well here's a partial first

Changelog:

* Fixed bugs in 1.9 and 1.9.5 on installing Aroma (I hope!)

* New! Now Aroma is able to "remember" the choices made, for more convenient use of Modify! and other functions that will be implemented

* New installation Restyling Chart

* Updated Kernel Devil

* Added new Modem UCKJ1

* Added keyboard Samsung

* Implement the last GAPPS

* Updated language files

* Added Font Nokia Pure V2

* Updated several apps like:
- Facebook
- Apex
- Contacts HD
- And so on

* don't know maybe I will add more later

Yes, Indeed!

Quote:
Originally Posted by DjSound

Well well i have some news for all you Guys!




1) A New whole Thread thanks to the tireless work of Stoux2


2) Olarf and Stoux you're in the official Credits of the Rom! Thanks you again guys



3) Apart the New Version of the Rom Maybe i decided the new base for the Rom...



Stay Tuned!

whyyyyy

6th May 2012, 08:44 PM   |  #1048  
Junior Member
ashdod
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Stoux2

The problem is most likely that your IMEI is wrong > Which causes that the network is not accepting your phone.

If you have a /EFS backup restore it. This should restore it to your old IMEI.

Stoux

Quote:
Originally Posted by olarf

I add 2 screenshots which show what I have in my EFS folder, maybe you should use Root Explorer to see your real phone content. If there all is fine, try another modem from the modifie me Menu in AROMA Installer


I test it and you are right (as always ) Now its possible to install only apex launcher with no problem. THANKS!

Quote:
Originally Posted by mariachi202

Usually a full wipe (format /sdcard too) and flashing another modem does the trick.

Try this before anything else.

And if you have not done it yet, do backup your efs folder, certain roms are notorious to mingle with it, resulting in no signal. I keep mine safely in my dropbox



Thank you very much!
But I do not have the folder of the IMEI
I went into the root folder into EFS and was named the folder as the picture ..
I'm currently on the Dark Knight and there the folder as you noted ..
But there working phone reception and
Unfortunately I have problems replacing ..

Why does not the folder inside the EFS IMEI?
6th May 2012, 08:52 PM   |  #1049  
gizmoid's Avatar
Senior Member
Flag Doboj
Thanks Meter: 141
 
356 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by Stoux2

TV Out isn't available for SGS ICS

"No hardware-decoded video for TV-Out" as qouted from CyanogenMod

Not sure... I believe TV Out on CM9 is in the advanced tab in settings? Or not?
6th May 2012, 08:52 PM   |  #1050  
mariachi202's Avatar
Senior Member
Flag Skopje, Macedonia
Thanks Meter: 101
 
281 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by aviranos


Thank you very much!
But I do not have the folder of the IMEI
I went into the root folder into EFS and was named the folder as the picture ..
I'm currently on the Dark Knight and there the folder as you noted ..
But there working phone reception and
Unfortunately I have problems replacing ..

Why does not the folder inside the EFS IMEI?

You're having trouble replacing what exactly?

Do you have reception or not now?

Did you flash another modem?

And why don't you try the Tiramisu rom before you post here?

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aroma, galaxy s, i9000, ics, tiramisu
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes