FORUMS

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Hard-SPL Unlocker for Rhodium (AT&T Tilt 2) Released and Updated! New FAQ added!

30th April 2012, 05:30 PM |#3701  
Retired Forum Moderator / Recognized Developer
Thanks Meter: 3,702
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ranomez

works, great thing, didnt know how to flash a friends tp2 after i flashed mine, also itd be easyer if ud add it to the 1st post

Not going to happen.
 
 
30th April 2012, 05:39 PM |#3702  
Jackos's Avatar
Recognized Developer
Flag Breslau
Thanks Meter: 562
 
More
Quote:
Originally Posted by arrrghhh

Not going to happen.

Hhahaha, this made my day
30th April 2012, 06:25 PM |#3703  
cajunflavoredbob's Avatar
Senior Member
Flag Your Basement
Thanks Meter: 6,848
 
More
Quote:
Originally Posted by Jackos

Hhahaha, this made my day

Yea, I'm honestly surprised that the link is still active.
9th May 2012, 04:09 AM |#3704  
Member
Flag Urbino
Thanks Meter: 2
 
More
Well I already have HardSPL on mine... do you have an idea if that unlocks CID to flash the unlocked radio? Do you have any hint for that?
9th May 2012, 04:28 AM |#3705  
cajunflavoredbob's Avatar
Senior Member
Flag Your Basement
Thanks Meter: 6,848
 
More
Quote:
Originally Posted by Spado

Well I already have HardSPL on mine... do you have an idea if that unlocks CID to flash the unlocked radio? Do you have any hint for that?

You can flash any ROM, radio, or splash screen from the bootloader once you apply HSPL. If you want to CID/SIM unlock, search for "Rhodium CID unlock." You don't really need it, though.
27th May 2012, 04:13 PM |#3706  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
bad
Dont work for spl 0.88 on my rhod300. Seem to imposible unlock it.
27th May 2012, 04:15 PM |#3707  
cajunflavoredbob's Avatar
Senior Member
Flag Your Basement
Thanks Meter: 6,848
 
More
Quote:
Originally Posted by ftoz

Dont work for spl 0.88 on my rhod300. Seem to imposible unlock it.

Thank you so much for the wealth of information you've provided us about your problem. I'm sure someone will get right on making this work for you.
27th May 2012, 04:26 PM |#3708  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
can I officialy downgrade spl to any lower version?
27th May 2012, 04:54 PM |#3709  
cajunflavoredbob's Avatar
Senior Member
Flag Your Basement
Thanks Meter: 6,848
 
More
Quote:
Originally Posted by ftoz

can I officialy downgrade spl to any lower version?

No
27th May 2012, 05:20 PM |#3710  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
i noticed, that 0.88 spl has different size than others

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=699666

splrelocker also dont work
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes