Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,298 Members 39,400 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DISCONTINUED [DEV][WIP] ICS / CM9 (4.0.4) Alpha 5 - 3.1 kernel

Tip us?
 
frankadimcosta
Old
#671  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 37
Join Date: Dec 2010
With alpha 5 i cannot play wma music files. With stock rom i never ha problems. Can you help me ?
Tnx


Sent from my folio100 using XDA
 
spicyalan
Old
#672  
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 123
Join Date: Mar 2011
I have tried the 387 kernel.

Not bad, but not yet bulletproof.

I'm now using the kernel with OC, but without memory patch, since I didn't have any problems before with memory shortages.
 
swimmer 4
Old
#673  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 136
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ReiverBlade View Post
why would you use a Folio 100 as a wifi hotspot .... it doesnt have a Simcard slot or a data connection wich would enable a viable use like a wifi hotspot... (or you have a 3G folio 100 ? lucky you if so! altho mine doesnt have a 3G module) or you mean using the tab as a spot while having a usb 3G modem. (i use my GT-I 9000 as a wifi spot atm)

Sent from my folio100 using XDA Premium HD app
I have a folio without 3g. But I use a 3g usb hawei device. I will send out this internet with the wifi hotspot function (that not work) for use the internet also on other devices.

Sent from my LT15i using XDA
 
ReiverBlade
Old
#674  
ReiverBlade's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 167
Join Date: Oct 2011
Location: Ovronnaz
You might aswell use a androide phone as a wifi hotspot (a cheap one like a huawei 8180 ideos x1) my GT-I9000 have a data only sim and serve as a mobile/fixe wifi hotspot when im home or not, but i understand what bugs you.

Sent from my GT-I9000 using XDA Premium HD app
 
doragasu
Old
#675  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 51
Join Date: Jun 2011
Nice work. Installed Alpha 5 (from CM7.2) yesterday and I've been playing some hours with this rom. Almost everything works great, but there are some things that worked for me in CM7.2 and do not work in CM9 Alpha 5:

- Google Earth (I have read it works for some of you).
- Chrome (I have read there's a way to make it work, I'll test it later).
- Plants vs Zombies: The HD version crashes and exits without displaying error messages. The SD version hangs when you start playing. I could run the HD version with CM7 using Chainfire 3D.
- Canabalt (my favorite game from the last Humble Android Bundle) works, but framerate is not too good, and sound has frequent glitches. In CM7.2 framerate was very very very smooth, and sound was perfect.

I also have the flickering bug after resuming, but it looks like when you switch to applications, flicker is almost gone.

Other applications that gave me problems in CM7.2 now work perfect. For example Swords and Soldiers and World of Goo had problems with missing black textures. Now they both work perfect :)

Very good work. Many thanks to DerArtem and all the contributors!!!
 
tomasino.blaha
Old
#676  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 92
Join Date: Feb 2011
Location: Prague
Stilll same bug, after 2-3 weeks using this ROM many items lost from Market.
I tried to change build.prop to galaxy tab or change region using market enabler but still nothing.
What's wrong?
 
DT84
Old
#677  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 229
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by swimmer 4 View Post
I have a folio without 3g. But I use a 3g usb hawei device.
Please tell me how you do that. I've a Huawei E173 USB dongle and I don't know how to use it with my Folio.
 
spicyalan
Old
#678  
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 123
Join Date: Mar 2011
Please tell me how you do that. I've a Huawei E173 USB dongle and I don't know how to use it with my Folio

I have a vodafone huwei K3565, wich works fine in the folio (also Belgian... it 's very cheap to get here). I don't know if it works for your model.

- Disable the "Driver disk" on the stick. this could be done by sending some AT-commands to the modem (can be done in windows, using hyperterminal)
- Disable Pin code on the SIM card

-> then plug in the folio => works...

---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------

- Chrome (I have read there's a way to make it work, I'll test it later).

Chrome can run if you set the DP to 160 (through Folio settings). Fonts also look much better sized for the 1024x600 screen of the folio (The default settings might be fine on a 1280x800, but look fuzzy on the folio)


-I also have the flickering bug after resuming, but it looks like when you switch to applications, flicker is almost gone.


I have it also, but it goes away after a few seconds. I think it has to do with starting the backlight lamp (incomplete start sequence, so there is a flicker until it is warm). Anyway, it is a quite small thing... at least it wakes up now ;)
 
Limusin
Old
#679  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by botto00 View Post
I recompiled the kernel with some more graphics memory and some more minor adjustment

I tried for hours to navigate websites with lots of flash and several tabs at once and I can not hang
Try it and tell you that this is

PD: Also released a kernel with only overclock for those who prefer
How do i install these kernell?

is there any update.zip for this?
 
mqmeszi
Old
#680  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 105
Join Date: May 2005
Location: Budapest
Quote:
Originally Posted by Limusin View Post
How do i install these kernell?

is there any update.zip for this?
Go to fastboot mode, and use this command: "fastboot flash linux 'xyz'.img"

xyz means the name of the kernel you choose

Tags
android 4.0.4, folio 100
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes