Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[MOD][ICS][GB] Transparent Statusbar with rearrangable Power Widgets! - Update ICS!

10th May 2012, 11:03 AM |#121  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 13,203
 
17,067 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

Yes i think it doesn't work, cant be fixed

Sent from my Xperia neo V

bro can you make my request, more tansparant like on GBfor ICS ?
 
 
10th May 2012, 11:26 AM |#122  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 700
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Pandemic

bro can you make my request, more tansparant like on GBfor ICS ?

I dont know how to do that on ICS bro, but i will try to look it up for you
The Following User Says Thank You to Aarush For This Useful Post: [ View ]
10th May 2012, 11:28 AM |#123  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 13,203
 
17,067 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

I dont know how to do that on ICS bro, but i will try to look it up for you

thanks bro, i will wait patiently
10th May 2012, 03:54 PM |#124  
Member
Thanks Meter: 38
 
68 posts
Join Date:Joined: May 2012
Thumbs up
@ Aarush

Simply briliiant!!!...All i needed was this mod and my ICS experience is now complete..until of course I find my next requirement. Thanks again...works on stock ICS, baseband 64 and Xneo 1.1 kernel
11th May 2012, 07:32 PM |#125  
_Sparks's Avatar
Senior Member
Flag United Kingdom
Thanks Meter: 833
 
936 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
How do I change my battery in the status bar for .62 gingerbread firmware?
12th May 2012, 09:10 AM |#126  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 700
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by _Sparks

How do I change my battery in the status bar for .62 gingerbread firmware?

You will have to edit the framework for that, you can use uot kitchen
12th May 2012, 09:31 AM |#127  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 13,203
 
17,067 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

You will have to edit the framework for that, you can use uot kitchen

Bro, did you worked on what i asked you ? :$

Sent from my Neo V with supercharged ICS ^^
12th May 2012, 09:35 AM |#128  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 700
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Pandemic

Bro, did you worked on what i asked you ? :$

Sent from my Neo V with supercharged ICS ^^

Yes bro, no luck, sorry :?
The Following User Says Thank You to Aarush For This Useful Post: [ View ]
12th May 2012, 10:13 AM |#129  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 13,203
 
17,067 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

Yes bro, no luck, sorry :?

Ahh to bad, nothing do about it
Thanks anyway

Sent from my Neo V with supercharged ICS ^^
The Following User Says Thank You to Pandemic For This Useful Post: [ View ]
12th May 2012, 08:41 PM |#130  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2012
Thumbs up Perfect
Work fine to me!

Thanks a lot.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes