Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD][ICS][GB] Transparent Statusbar with rearrangable Power Widgets! - Update ICS!

OP Aarush

10th May 2012, 12:03 PM   |  #121  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 12,177
 
16,051 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

Yes i think it doesn't work, cant be fixed

Sent from my Xperia neo V

bro can you make my request, more tansparant like on GBfor ICS ?
10th May 2012, 12:26 PM   |  #122  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 700
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Pandemic

bro can you make my request, more tansparant like on GBfor ICS ?

I dont know how to do that on ICS bro, but i will try to look it up for you
The Following User Says Thank You to Aarush For This Useful Post: [ View ]
10th May 2012, 12:28 PM   |  #123  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 12,177
 
16,051 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

I dont know how to do that on ICS bro, but i will try to look it up for you

thanks bro, i will wait patiently
10th May 2012, 04:54 PM   |  #124  
Member
Thanks Meter: 38
 
68 posts
Join Date:Joined: May 2012
Thumbs up
@ Aarush

Simply briliiant!!!...All i needed was this mod and my ICS experience is now complete..until of course I find my next requirement. Thanks again...works on stock ICS, baseband 64 and Xneo 1.1 kernel
11th May 2012, 08:32 PM   |  #125  
_Sparks's Avatar
Senior Member
Flag United Kingdom
Thanks Meter: 829
 
919 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
How do I change my battery in the status bar for .62 gingerbread firmware?
12th May 2012, 10:10 AM   |  #126  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 700
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by _Sparks

How do I change my battery in the status bar for .62 gingerbread firmware?

You will have to edit the framework for that, you can use uot kitchen
12th May 2012, 10:31 AM   |  #127  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 12,177
 
16,051 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

You will have to edit the framework for that, you can use uot kitchen

Bro, did you worked on what i asked you ? :$

Sent from my Neo V with supercharged ICS ^^
12th May 2012, 10:35 AM   |  #128  
Aarush's Avatar
OP Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 700
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by Pandemic

Bro, did you worked on what i asked you ? :$

Sent from my Neo V with supercharged ICS ^^

Yes bro, no luck, sorry :?
The Following User Says Thank You to Aarush For This Useful Post: [ View ]
12th May 2012, 11:13 AM   |  #129  
Pandemic's Avatar
Senior Member
Flag MePpEl
Thanks Meter: 12,177
 
16,051 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Aarush

Yes bro, no luck, sorry :?

Ahh to bad, nothing do about it
Thanks anyway

Sent from my Neo V with supercharged ICS ^^
The Following User Says Thank You to Pandemic For This Useful Post: [ View ]
12th May 2012, 09:41 PM   |  #130  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2012
Thumbs up Perfect
Work fine to me!

Thanks a lot.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes