Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

my first topic here i hope you reply soon

OP samo_gf

7th May 2012, 01:52 AM   |  #1  
samo_gf's Avatar
OP Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 281
 
874 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
i don't own that device but i just installed the arabiezer for my friend's HTC S630 Cavalier and it worked but then the mobile restarted and i can't switch it on
i found that i installed the vox version which is not for this device :'(

so what to do how to install a stock rom or any rom to fix this hope you reply
10th May 2012, 07:45 PM   |  #2  
Hakim Rahman's Avatar
Senior Member
Flag in here
Thanks Meter: 799
 
3,037 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by samo_gf

i don't own that device but i just installed the arabiezer for my friend's HTC S630 Cavalier and it worked but then the mobile restarted and i can't switch it on
i found that i installed the vox version which is not for this device :'(

so what to do how to install a stock rom or any rom to fix this hope you reply

take the device to bootloader mode by the way while holding the camera button on the right side, press the power button. The phone will go into a mode "bootloader" and you'll see tricolor bootscreen. then connect usb to pc and reflash with stock rom ftp://ftp.xda-developers.com/Uploads...Updates/Dopod/
11th May 2012, 06:35 PM   |  #3  
tobbbie's Avatar
Senior Member
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 240
 
1,408 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Before re-flashing, a hard-reset will have the same effect. It removes any installed SW (but also all your personal data).

- Press left+right softkey and keep holding them
- switch on and keep above keys pressed
- wait until query appears (a few seconds)
- confirm (usually the green key)

Then you get a clean device as out of the box, however all contacts and data are lost.

Before doing such drastic thing, could you describe what happens exactly if you say "can't switch on"?!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes