5,596,179 Members 33,773 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Android Open Kang Project - Supersonic Milestone 4

Tip us?
 
asoong
Old
#2591  
asoong's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 268
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by oscar996 View Post
Can u guys tell me what AudioOut1 and sync loop is. They come up on battery stats and I think its what's keeping my phone awake.

Have you tried google?

https://github.com/asksven/BetterBat...ncLoopWakeLock

https://github.com/asksven/BetterBat...iki/AudioOut_1
The Following User Says Thank You to asoong For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tammerlane
Old
#2592  
tammerlane's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 44
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by evo4gnoob View Post
So I've had 5 reboots in so far and video is black in YouTube app audio no video. Happening to anyone else? Would like to know before I reflash and start over

Sent from my PC36100 using XDA
Yep, same here. I have had about 4 reboots that I know of today. 1x while updating thru play, 1x while trying to load ESPN3 thru the browser to see if it works (no). 1x while playing win amp pro. And once while it was just sitting my desk, mostly being ignored. I'm not seeing a huge difference between this and m5, unfortunately.

I'm running stock kernel, would switching to masons be worth trying?

Sent from my PC36100 using xda premium
 
Johnny424
Old
#2593  
Senior Member
Thanks Meter 149
Posts: 748
Join Date: Jan 2012
Location: Washington Dc
Quote:
Originally Posted by tammerlane View Post
Yep, same here. I have had about 4 reboots that I know of today. 1x while updating thru play, 1x while trying to load ESPN3 thru the browser to see if it works (no). 1x while playing win amp pro. And once while it was just sitting my desk, mostly being ignored. I'm not seeing a huge difference between this and m5, unfortunately.

I'm running stock kernel, would switching to masons be worth trying?

Sent from my PC36100 using xda premium
i tried bld 35 with mason kernel..same deal..it reboots unexpectedly a little to much for me..switching back to cm9 for now

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
 
D-FUSE
Old
(Last edited by D-FUSE; 11th May 2012 at 02:21 AM.)
#2594  
D-FUSE's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2512
Posts: 3,549
Join Date: Oct 2010
Location: Panama City(Got to love the beach)
I am about to try the tablet mod. Has anyone done this?

Edit or it is already on here?

Sent from my PC36100 using Tapatalk 2
 
Johnny424
Old
#2595  
Senior Member
Thanks Meter 149
Posts: 748
Join Date: Jan 2012
Location: Washington Dc
does anyone recall if the builds 33 and older had the random reboot issues?

just the past few builds i know the past three i have tried have all had it

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
 
bimmerman7
Old
#2596  
bimmerman7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 283
Posts: 787
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by Johnny424 View Post
does anyone recall if the builds 33 and older had the random reboot issues?

just the past few builds i know the past three i have tried have all had it

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
Ever since full HWA was implemented....you'd have to go back to 28 or M4 for a stable

Sent from my PC36100 using xda premium

This is my EVO, there are many like it,
but this one is mine....
The Following User Says Thank You to bimmerman7 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
austin420
Old
#2597  
austin420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 416
Posts: 1,462
Join Date: Jan 2009
Location: kansas city mo
hows wired tethering on this one?
Quote:
Originally Posted by wilw
Stupid and angry is no way to go through life, son.
 
MassStash
Old
#2598  
MassStash's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 999
Posts: 2,515
Join Date: Sep 2008
Location: Chicago
There's wired tethering on this One? I sorry, hella sarcasm...

~ TF101 on Revolver4_RC2
Currently OC'ed to 1.four, with Guevor's
~S-Off LTEvo; Always Solid Viper4G Latest;
cpu0/1: 1.5ghz 384mhz sleep: 486mhz max
ondemand

 
austin420
Old
#2599  
austin420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 416
Posts: 1,462
Join Date: Jan 2009
Location: kansas city mo
Quote:
Originally Posted by MassStash View Post
There's wired tethering on this One? I sorry, hella sarcasm...
what does that mean? it was a serious question. i was going to flash this for a freind who uses cm7 on his evo. the only feature he cares about is WIRED tethering. i only see him every couplaweeks. i cant flash this for him and send him on his way if it wont work. i dont know why the sarcasm. i think i asked a legit question. if you dont have an answer, take your 25 thanks and get the hell on.
Quote:
Originally Posted by wilw
Stupid and angry is no way to go through life, son.
 
scottspa74
Old
#2600  
scottspa74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2643
Posts: 8,175
Join Date: Apr 2009
No native wired tether. It's been absent since the 2.3.68 kernel. BUT, I use easy tether from the market and it works beautifully.

sent from 2yr old Evo on ICS
Evo LTE=$XXX.XX ~ XDADevs = PRICELESS
------
Evo LTE. AKA "the beast" . Thanks regaw_lienad, you're a genius.
ROM: AOKP
Kernel: komodo v7
Hboot: lazy panda S-off 1.12.222

Evo 4G HW002
Rom: Deck GB
Kernel: SZ 0.savaged zen21
Recovery: AmonRa 1.80

- thanks whitslack & fastRX8 & Netarchy & Toast, of course. - my Evo: the house that toast built (& many other XDAers)- thank you all

The Following User Says Thank You to scottspa74 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes