Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Running FRX07.1 on a Topaz...

OP alexakispantazo

11th May 2012, 05:40 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Hello guys. Pretty noob here

A friend of mine owns a Topaz and he would be grateful if he could run Android on it. I read several posts and instructions and I'm almost sure I can help him. But I have one question for you... I tried only once to install a custom rom (on a Kovsky) and I made it first try... I remember changing some values in the registry with TotalCommander (if I'm not mistaken) and HardSPL-ing my phone before I could flash a custom ROM. Are those steps mandatory to run FRX07.1 on a stock Topaz or I just follow those instructions and nothing else?

Excuse me for being noob but anyone starts from 0.

Thanks in advance... Alex!
15th May 2012, 05:58 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
i have the same problem as u i need to flash my TD2 and but new android Rom and i dont know how can anybody help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes