Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,354 Members 44,132 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[GUIDE] How to port Stock/GB/CM7/CM9/ICS/CM10/JB Based ROMs [Update: Sept.25.2012]

Tip us?
 
medicjunKie
Old
#181  
medicjunKie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 270
Posts: 1,043
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by erikmm View Post
have you tried adb shell logcat while stuck in that black screen? does it bootloop? also if your recovery has adb commands enabled you can always do this

adb shell cat /proc/last_kmsg > last_kmsg.log
to pull out the log
Just a drop, her blood still remains on my skin.
-
-
-

Nexus 5 hammerhead
Stock Rom
Stock Recovery
Stock Kernel
 
prince147
Old
#182  
prince147's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 206
Join Date: Sep 2011
Location: chennai
Quote:
Originally Posted by jmztaylor View Post
Size is always a problem. If the rom you are trying to put on the device is too large you will be missing files. Hence no booting. No recovery currently can detect if rom is too large

Sent from my PC36100 using xda premium
That happns only due to errors in copying not due to size of the rom.....

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
 
sthomas38
Old
#183  
Senior Member
Thanks Meter 532
Posts: 690
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Trojan38 View Post
Hey, I managed to port JoyOS ROM from Samsung Nexus S to Samsung Galaxy S by using CM7.1 stable with your guide mate . But I'm expecting an issue: android.process.acore FCs repeatedly and the phone is like unusable. Do you know a way to fix it? Thanks man .

I already tried deodexing and zipaligning the ROM but no luck .
Here is the logcat: http://pastebin.com/nwp4fJVr .
 
J3STUR
Old
#184  
J3STUR's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 422
Join Date: Jun 2010
Location: Flint, Mi
Thanks for the guide. Gonna give this a try even tho i have the rom i want but still want to be able to do it myself and make my own tweaks. All i really know right now is how to theme.
Devices:
Samsung Galaxy S4
Nexus 7
IPhone 5
Samsung Galaxy SIII
LG Nitro HD
HTC Shooter
HTC SuperSonic
HTC Hero

Google+ Add Me
Twitter:@J3STUR

Thanks to all the developers
 
jamcar
Old
#185  
jamcar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 370
Posts: 1,174
Join Date: Aug 2010
Location: Virginia Beach
ok im trying to port AOKP build 35 but when i go to install in with CWM i get:
Code:
Select Code
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.
do you know of any fixes? and there isnt an error number given out o.0

Aaron Swartz, Rest in Pixels.
Google+ Twitter
Remember if I helped you then hit "Thanks"
 
paxChristos
Old
#186  
paxChristos's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 1464
Posts: 2,036
Join Date: Aug 2011
Location: Milwaukee

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jamcar View Post
ok im trying to port AOKP build 35 but when i go to install in with CWM i get:
Code:
Select Code
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
Installation aborted.
do you know of any fixes? and there isnt an error number given out o.0
Check the structure of your update.zip you should see two folders, meta-inf & system, iirc.

Sent from my R800x using XDA Premium App
Tips:
*Logcat or it never happened. *Search before posting *Go to User CP -> Edit Options -> switch "Number of Posts to Show Per Page" to 50. *Reporting Posts

Looks like I won't be doing anything android for a long time

Thanks for the lul'z

Pax
 
lwxddlqkillapp
Old
#187  
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 120
Join Date: Feb 2012
Location: china
i port it suces.but systemui stoped to work ? how to slove it?
 
karlo0321
Old
#188  
karlo0321's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 715
Posts: 665
Join Date: Mar 2012

 
DONATE TO ME
is this work on xperia x8 with custom kernel?
 
jmz
Old
#189  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Thanks Meter 4203
Posts: 3,461
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by prince147 View Post
That happns only due to errors in copying not due to size of the rom.....

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
no you are completely wrong. No recovery will tell you its out of space. You will have no indications of device out of space till you look at the recovery.log.
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


 
jamcar
Old
#190  
jamcar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 370
Posts: 1,174
Join Date: Aug 2010
Location: Virginia Beach
Quote:
Originally Posted by paxChristos View Post
Check the structure of your update.zip you should see two folders, meta-inf & system, iirc.

Sent from my R800x using XDA Premium App
in my .zip folder there are 3 things META-INf, system, and a boot.img file

Aaron Swartz, Rest in Pixels.
Google+ Twitter
Remember if I helped you then hit "Thanks"

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes