5,597,937 Members 38,630 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How do I change Device Name with Sense roms?

Tip us?
 
NiGHTsC
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 103
Join Date: Nov 2011
Default How do I change Device Name with Sense roms?

Using [9 MAR] CoreDroid Incredible S V2.4 |GB 2.3.5|SENSE 3.5|SUPER SMOOTH|ONLINE!

I did tried this method from Desire forum, although it's for Galaxy
http://forum.xda-developers.com/show...6#post17287446
Quote:
Originally Posted by desean View Post
this works for me. just add the below to the end of system/etc/dhcpcd/dhcpcd.conf

Code:
# custom hostname
hostname CHANGETHISTOSOMETHINGELSE
obviously, change the part "CHANGETHISTOSOMETHINGELSE" to the descriptive hostname that you want

note: make sure the file permission remains the same as before
But it seems this doesn't work with IS.


Thank you.
 
chinu_10
Old
#2  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 47
Join Date: Jan 2012
edit build.porp
The Following User Says Thank You to chinu_10 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NiGHTsC
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 103
Join Date: Nov 2011
This?
Quote:
ro.product.device - Change the device name
I found the string, but it's only vivo, not the long "Android_###########" I see on my router.


Thank you.
 
NiGHTsC
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 103
Join Date: Nov 2011
Bump...
 
NiGHTsC
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 103
Join Date: Nov 2011
Bump...after weeks.
 
Nonverbose
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 992
Posts: 1,629
Join Date: Sep 2011
Location: Adelaide
Perhaps if you explained the purpose of changing the device name, someone who has experienced the same issue may be able to assist or provide an alternative solution.
Phone: Incredible S s-off
Hboot: Revolutionary
Recovery: 4EXT touch
Kernel: Redux
Radio: 3831.18.00.28_M
The Following User Says Thank You to Nonverbose For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NiGHTsC
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 103
Join Date: Nov 2011
Nothing special, just found this option under CyanogenMod and would like to keep using it within Sense.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android Control Center Becomes Quick Control Panel, Brings Host of New Features

You may recall that back in August of last year, we talked … more

Polish Your Custom Themes with Theme Debugger

Creating a custom Android theme from scratch can be quite the laborious task. In addition to … more

Clean Up Your Logcat Code with Lib Cleaner

Some of you may think that writing code is the hardest part of development. It’s not, as the … more

Tweak Your Xperia Device’s Camera App Yourself

We’ve come to expect nearly perfect cameraperformancein our modern day … more