FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

 View Poll Results: CNA stop Developping. On what porting, should be based the Next Tiramisu?

AOKP
 
199 Vote(s)
45.96%
Dark Knight
 
33 Vote(s)
7.62%
Slim ICS
 
79 Vote(s)
18.24%
CM9
 
130 Vote(s)
30.02%
Other Tell me
 
20 Vote(s)
4.62%
CNA (no new updates)
 
8 Vote(s)
1.85%
Gummy
 
8 Vote(s)
1.85%

[ICS ROM]Tiramisu+ I.C.E.A.G.E. V.1.9.6 I'M DIFFERENT![CWM FileManager][AROMA][OTA]

738 posts
Thanks Meter: 883
 
By DjSound, Senior Member on 20th March 2012, 05:54 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
13th May 2012, 07:51 PM |#1281  
K4P1's Avatar
Senior Member
Flag Rovaniemi
Thanks Meter: 81
 
More
Quote:
Originally Posted by Stoux2

I'm not sure what the hell is going on, but there is something really wrong with the permissions :/.. Every reboot all of the permissions are messed up & all of the toggles and stuff don't work. I think I'm gonna wait for the next release (with the new base ) and revert back to an older version of Tiramisu for now.

I have some "minor" but annoying problem with 1.9.6. After reboot, sometimes my sound settings are lost (incoming call sound etc. are not set at all).

btw. From version 1.7 to 1.9 this ROM was both stable and lagfree but 1.9.5 is only final and 1.9.6 is final and stable. It's funny if typos really affects
 
 
13th May 2012, 08:55 PM |#1282  
Marinake's Avatar
Senior Member
Flag Buzau
Thanks Meter: 102
 
More
This doesn't recognize my SIM card.I selected JVT version because before this I had Android 2.3.6 Stock JVT.
The Following User Says Thank You to Marinake For This Useful Post: [ View ]
13th May 2012, 09:23 PM |#1283  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by K4P1

I have some "minor" but annoying problem with 1.9.6. After reboot, sometimes my sound settings are lost (incoming call sound etc. are not set at all).

btw. From version 1.7 to 1.9 this ROM was both stable and lagfree but 1.9.5 is only final and 1.9.6 is final and stable. It's funny if typos really affects

Try to copy it in system/media/ringtones

Quote:
Originally Posted by Marinake

This doesn't recognize my SIM card.I selected JVT version because before this I had Android 2.3.6 Stock JVT.

Have you IMEI?
14th May 2012, 07:57 AM |#1284  
Code124Y's Avatar
Senior Member
Flag georgetown
Thanks Meter: 223
 
Donate to Me
More
running 1 9.6 fully 1day already finding no problem again... but wondering what is the problem that causing me last time... now starting modify here and there see something wrong or not.

Sent from my GT-I9000
tiramisu 1.9.6
semaphore 1.1.1s
The Following 2 Users Say Thank You to Code124Y For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 11:15 AM |#1285  
VladaP85's Avatar
Senior Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by gizmoid

I just wanted to change the theme and I have bootloop. Suggestions?
Edit: I tried to remove the battery, it does not help.

Had this too... Only reflash helped...
I also have a problem sometime when I call somebody phone freeze,I can go back to homescreen and apps work ok but I can't hungup, can't make another call, can't sent or receive a message... Only solution is restart phone... And I done everything like on 1.9.5(modem, kernel, all wipe...) and 1.9.5 worked great...
14th May 2012, 12:00 PM |#1286  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VladaP85

Had this too... Only reflash helped...
I also have a problem sometime when I call somebody phone freeze,I can go back to homescreen and apps work ok but I can't hungup, can't make another call, can't sent or receive a message... Only solution is restart phone... And I done everything like on 1.9.5(modem, kernel, all wipe...) and 1.9.5 worked great...



Never had freeze problem... have you format System before new flash? How many space have you on /System partion?

Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to DjSound For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 03:20 PM |#1287  
VladaP85's Avatar
Senior Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 57
 
More
Yes, i format all, but I think that this problem could be made by titanium backup when i restored all apps and system settings... I will test some more and see.
14th May 2012, 04:29 PM |#1288  
DjSound's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 883
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VladaP85

Yes, i format all, but I think that this problem could be made by titanium backup when i restored all apps and system settings... I will test some more and see.

The backup come from gb?

Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to DjSound For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 04:30 PM |#1289  
Code124Y's Avatar
Senior Member
Flag georgetown
Thanks Meter: 223
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by VladaP85

Yes, i format all, but I think that this problem could be made by titanium backup when i restored all apps and system settings... I will test some more and see.

oh no no... restore only user app
only restore system app if you know what you are doing... some can be restore and some not.. try filter it correctly... i use to delete some system app

Sent from my GT-I9000
tiramisu 1.9.6
semaphore 1.1.1s
The Following User Says Thank You to Code124Y For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 06:37 PM |#1290  
VladaP85's Avatar
Senior Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by DjSound

The backup come from gb?

Inviato dal mio GT-I9000 con Tapatalk 2

No, from tiramisu 1.9.5 and I done that also from 1.8 to 1.9.5 ... But I reflashed and restore only user apps and so far everything is ok.. I will report after some time to confirm if everything is ok...

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Code124Y

oh no no... restore only user app
only restore system app if you know what you are doing... some can be restore and some not.. try filter it correctly... i use to delete some system app

Sent from my GT-I9000
tiramisu 1.9.6
semaphore 1.1.1s

I know I never do that with different roms, but I figured what could be so different between 1.9.5 and 1.9.6 when form 1.8 to 1.9.5 were no problems...
14th May 2012, 07:56 PM |#1291  
rodman01's Avatar
Recognized Themer
Flag Allgäu
Thanks Meter: 5,660
 
More
Quote:
Originally Posted by DjSound




i don't think but is a bug of cna so new installation don't solve problem .

Save your ringtone in in media--> audio--> ringtones this can solve the problem

I cannot get it, sorry...i copied the mp3 files (again? not been sure, but i think, i did that already) to system/media/audio/ringtones but no sucess...as i said not a big thing or problem. I can select the individual mp3 file, but it won't play if that contact rings.....did anyone else testet it, is it my fault or my user mistake, or an installation mistake? If yes, i will try it further, if not then i do not need to spend more time on it....many thanks for your help!

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android 4.0.3, android 4.0.4, aroma, galaxy s, i9000, ics, tiramisu
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes