Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,150 Members 37,498 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Rom-Version V2 Full - OS 8773 Tango-10/05/2012-Discontinute#Sold Htc Surround#

Tip us?
 
kobi_eidelman
Old
#31  
kobi_eidelman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 179
Join Date: Apr 2008
Location: hadera
Quote:
Originally Posted by jesusodin View Post
Hi,

Have a question about the Cingular radio file, the phone that I have has ATT at the corner,but I'm using another provider. Will this make a difference?.
I'm a complete newbie...

Really appreciate your help!!!
no
 
manish dubey
Old
#32  
manish dubey's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 34
Join Date: Aug 2009
Location: Indore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jesusodin View Post
Hi,

Have a question about the Cingular radio file, the phone that I have has ATT at the corner,but I'm using another provider. Will this make a difference?.
I'm a complete newbie...

Really appreciate your help!!!
No it will Not Make Any Problem With At&t .
it is only Radio File Which Helps Mobile To Know Network it has nothing to do with provider it will work worldwide.
 
kobi_eidelman
Old
#33  
kobi_eidelman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 179
Join Date: Apr 2008
Location: hadera
Default a bit hot?

first of all- GREAT JOB.
works very fast, has almost everything i need.
i feel that the phone is a bit hot i use it.
maybe its just me.
can anyone confirm this?
thank you
 
manish dubey
Old
#34  
manish dubey's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 34
Join Date: Aug 2009
Location: Indore

 
DONATE TO ME
its true Yes it got hot near bottom.
The Following User Says Thank You to manish dubey For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nhathoa
Old
#35  
nhathoa's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 212
Posts: 1,029
Join Date: Dec 2006

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by manish dubey View Post
its true Yes it got hot near bottom.
Me too when using 3G. I think, It is normal thing.
The Following User Says Thank You to nhathoa For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rob243
Old
#36  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 79
Join Date: Oct 2007
Talking thank you, thank you, thank you

thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you,

....yeah I really like this rom
 
nhathoa
Old
#37  
nhathoa's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 212
Posts: 1,029
Join Date: Dec 2006

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rob243 View Post
thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you,

....yeah I really like this rom
OMG Tons of Thank you
The Following User Says Thank You to nhathoa For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
manish dubey
Old
#38  
manish dubey's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 34
Join Date: Aug 2009
Location: Indore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by nhathoa View Post
OMG Tons of Thank you
nhathoa you Deserve All Thank you. The Rom is Great U remember I asked For Color icon on your v1 rom.and Finally v2 looks Great all my friends are amaze of its looks and speed..

Thank You.
The Following User Says Thank You to manish dubey For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rob243
Old
#39  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 79
Join Date: Oct 2007
Default missing icons?

I am wondering if its just me...but when I go in zune I know longer see the play button beside the artist name or where it says "shuffle all" under songs if I push the black space it works but I don't see the icon
 
manish dubey
Old
(Last edited by manish dubey; 18th May 2012 at 10:13 AM.)
#40  
manish dubey's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 34
Join Date: Aug 2009
Location: Indore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rob243 View Post
I am wondering if its just me...but when I go in zune I know longer see the play button beside the artist name or where it says "shuffle all" under songs if I push the black space it works but I don't see the icon
No such problem I am using v2 ModedIcons.and there is play icon and it is working too.Try reset device or reinstall rom again.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes