Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Rom-Version V2 Full - OS 8773 Tango-10/05/2012-Discontinute#Sold Htc Surround#

OP nhathoa

12th May 2012, 08:22 PM   |  #31  
kobi_eidelman's Avatar
Senior Member
Flag hadera
Thanks Meter: 37
 
179 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Quote:
Originally Posted by jesusodin

Hi,

Have a question about the Cingular radio file, the phone that I have has ATT at the corner,but I'm using another provider. Will this make a difference?.
I'm a complete newbie...

Really appreciate your help!!!

no
13th May 2012, 05:03 AM   |  #32  
manish dubey's Avatar
Member
Flag Indore
Thanks Meter: 19
 
64 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jesusodin

Hi,

Have a question about the Cingular radio file, the phone that I have has ATT at the corner,but I'm using another provider. Will this make a difference?.
I'm a complete newbie...

Really appreciate your help!!!

No it will Not Make Any Problem With At&t .
it is only Radio File Which Helps Mobile To Know Network it has nothing to do with provider it will work worldwide.
13th May 2012, 09:07 PM   |  #33  
kobi_eidelman's Avatar
Senior Member
Flag hadera
Thanks Meter: 37
 
179 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
a bit hot?
first of all- GREAT JOB.
works very fast, has almost everything i need.
i feel that the phone is a bit hot i use it.
maybe its just me.
can anyone confirm this?
thank you
14th May 2012, 03:49 AM   |  #34  
manish dubey's Avatar
Member
Flag Indore
Thanks Meter: 19
 
64 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
its true Yes it got hot near bottom.
The Following User Says Thank You to manish dubey For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 05:33 AM   |  #35  
nhathoa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 211
 
1,029 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by manish dubey

its true Yes it got hot near bottom.

Me too when using 3G. I think, It is normal thing.
The Following User Says Thank You to nhathoa For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 01:18 PM   |  #36  
Member
Thanks Meter: 5
 
79 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Talking thank you, thank you, thank you
thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you,

....yeah I really like this rom
14th May 2012, 01:26 PM   |  #37  
nhathoa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 211
 
1,029 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rob243

thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you, thank you,thank you, thank you, thank you,

....yeah I really like this rom

OMG Tons of Thank you
The Following User Says Thank You to nhathoa For This Useful Post: [ View ]
14th May 2012, 04:58 PM   |  #38  
manish dubey's Avatar
Member
Flag Indore
Thanks Meter: 19
 
64 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nhathoa

OMG Tons of Thank you

nhathoa you Deserve All Thank you. The Rom is Great U remember I asked For Color icon on your v1 rom.and Finally v2 looks Great all my friends are amaze of its looks and speed..

Thank You.
The Following User Says Thank You to manish dubey For This Useful Post: [ View ]
17th May 2012, 08:17 PM   |  #39  
Member
Thanks Meter: 5
 
79 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
missing icons?
I am wondering if its just me...but when I go in zune I know longer see the play button beside the artist name or where it says "shuffle all" under songs if I push the black space it works but I don't see the icon
18th May 2012, 11:04 AM   |  #40  
manish dubey's Avatar
Member
Flag Indore
Thanks Meter: 19
 
64 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rob243

I am wondering if its just me...but when I go in zune I know longer see the play button beside the artist name or where it says "shuffle all" under songs if I push the black space it works but I don't see the icon

No such problem I am using v2 ModedIcons.and there is play icon and it is working too.Try reset device or reinstall rom again.
Last edited by manish dubey; 18th May 2012 at 11:13 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes