FORUMS

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

[ROM]HTC HD Mini Sense 3.5

719 posts
Thanks Meter: 3,752
 
By derefas, Senior Member on 8th April 2012, 04:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
13th May 2012, 08:36 AM |#121  
marco1530's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
thx derefas *-* <3
 
 
13th May 2012, 10:57 AM |#122  
Senior Member
Flag herzlia
Thanks Meter: 87
 
More
Hi guys, noob question..
If i have the the older version and i want to update it, can i do it without reflashing wm?
13th May 2012, 11:02 AM |#123  
tzacapaca's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 370
 
More
yes
The Following User Says Thank You to tzacapaca For This Useful Post: [ View ]
13th May 2012, 11:55 AM |#124  
peter08po's Avatar
Member
Hong Kong
Thanks Meter: 32
 
More
looking forward to v1.3
it would be great if we could use android to take video on hd mini...since this was never fixed in hd mini android (as i remember)
14th May 2012, 08:54 AM |#125  
Senior Member
Flag Creutzwald
Thanks Meter: 30
 
More
Hey, Facebook app work with your hd mini ?

I have an error "connection lost"

No pb avec CM7..
14th May 2012, 09:11 AM |#126  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Mystikal57

Hey, Facebook app work with your hd mini ?

I have an error "connection lost"

No pb avec CM7..


same error for me
14th May 2012, 09:52 AM |#127  
peter08po's Avatar
Member
Hong Kong
Thanks Meter: 32
 
More
Quote:
Originally Posted by Mystikal57

Hey, Facebook app work with your hd mini ?

I have an error "connection lost"

No pb avec CM7..

same here. when i try to access http://touch.facebook.com/ with browser on hdmini, it appears xml errors, but does not appear on other phones...
14th May 2012, 10:51 AM |#128  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by peter08po

looking forward to v1.3
it would be great if we could use android to take video on hd mini...since this was never fixed in hd mini android (as i remember)

I am not dreaming: taking (and playing) videos with v1.2 actually works !
@derefas: well done!!
14th May 2012, 02:40 PM |#129  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
More
I can not download files on its front page .... how do you?
14th May 2012, 05:21 PM |#130  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello to all ... 02/05/2012 Ver.1.2 installed the rom only certain calls that I get can not hear me nor the person you are calling can hear me this happens to anyone else?
Excuse my English ...
15th May 2012, 03:06 AM |#131  
Senior Member
Flag herzlia
Thanks Meter: 87
 
More
Hi guy i understood there was a cache problem and derefas fixed it.
I'm using his latest release, but the market still causing me some problem and says not enough space although my sd card is empty..is it a known bug or just me?
The Following User Says Thank You to liorderei For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes