5,597,084 Members 45,948 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CWM][ROM][ICS] UCLE2 Leak flashable zip [4.04]

Tip us?
 
marvin02
Old
#51  
marvin02's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 405
Posts: 1,568
Join Date: Mar 2010
Location: Indiana
Quote:
Originally Posted by jyazzie110 View Post
Can sumone please post the flashable superuser zip??

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
Yes they can

I wiped cache and dalvik cache immediately prior to installing the superuser zip and it installed on the first try. Don't know if wiping the caches somehow helped, but that was my experience.

Remember to install busybox (search the market for the busybox installer)
Never ask before searching!
Current Devices: Moto X GSM Dev Edition, LG Gpad 8.3
Retired Devices:
AT&T LG Optimus G, At&T Galaxy Skyrocket, Vizio VTAB1008, Dell Venue, Dell Streak, Moto Flipside, Moto Backflip, Samsung Eternity

 
zizo79
Old
#52  
zizo79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 376
Join Date: Feb 2011
Location: Eastern PA
Weirdest thing happened while I was flashing 4.0.4 via ODIN. It failed then I restarted on the spot without it showing the "PASS" sign. Flashed CWM Touch and SU 3.0.7 with no issues
AT&T LG2, AT&T Note 3, Sprint Moto X, Nexus 7 ... & Nexus 5 32GB on the way
 
lloydkant
Old
(Last edited by lloydkant; 15th May 2012 at 09:20 AM.)
#53  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 41
Join Date: Nov 2011
Location: Panama
so this ICS is working in 727R?? beacuse the other self extracted ODIN+ICS 4.0.4 dont work.

auto response...yes is working..just flash the UCLE2 radio and work very well....now

theres any way to activate the wifi hotspot in this leak?....seems very stable and i like it.
 
radump
Old
#54  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 42
Join Date: Sep 2010
Location: Seaford, NY
Yes. i also lost the modem. No 4G, LTE, 3G.
 
jyazzie110
Old
(Last edited by jyazzie110; 15th May 2012 at 04:19 PM.)
#55  
jyazzie110's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 262
Posts: 1,329
Join Date: Jul 2010
Location: Flagstaff, AZ

 
DONATE TO ME
Us my baseband supposed to be I727UCLD2 or I727UCLE2??? mines says I727UCLD2

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
 
TLS2000
Old
#56  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 159
Join Date: Feb 2012
Location: Mississauga
Quote:
Originally Posted by jyazzie110 View Post
Us my baseband supposed to be I727UCLD2 or I727UCLE2??? mines says I727UCLD2

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
As did mine. I had to flash the modem separately.
 
lloydkant
Old
#57  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 41
Join Date: Nov 2011
Location: Panama
by far this is the better battery life ICS rom out...with any other ICS my 727R only last 6 hours and with this baby i got 10 in the first night....so i will keep using for now...thank you guys
 
yvrRome
Old
#58  
yvrRome's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 296
Join Date: Sep 2006
Thanks! Works great on my i727R. Best modem for me compared to all other ICS leaks.

Originally had SKY ICS and flashed the UCLE2 modem to see if it's any good. Lost signal, then flashed this ROM. Got signal back and it is very solid so far. Baseband shows UCLE2. 15 hours and I still have internet access unlike the other ICS modems. I also have strong working LTE signal in my basement.
 
pixelens
Old
#59  
pixelens's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 418
Join Date: Nov 2010
Location: Edmonton
Quote:
Originally Posted by lloydkant View Post
by far this is the better battery life ICS rom out...with any other ICS my 727R only last 6 hours and with this baby i got 10 in the first night....so i will keep using for now...thank you guys
Quote:
Originally Posted by yvrRome View Post
Thanks! Works great on my i727R. Best modem for me compared to all other ICS leaks.

Originally had SKY ICS and flashed the UCLE2 modem to see if it's any good. Lost signal, then flashed this ROM. Got signal back and it is very solid so far. Baseband shows UCLE2. 15 hours and I still have internet access unlike the other ICS modems. I also have strong working LTE signal in my basement.
Which UCLE2 did you flash? Wafflehouse or seanzscreams? I'm assuming you flashed modem then this CWM zip?
 
yvrRome
Old
(Last edited by yvrRome; 15th May 2012 at 11:52 PM.)
#60  
yvrRome's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 296
Join Date: Sep 2006
Quote:
Originally Posted by pixelens View Post
Which UCLE2 did you flash? Wafflehouse or seanzscreams? I'm assuming you flashed modem then this CWM zip?
I flashed Seanz modem which doesnt have RIL then this zip.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes