Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,512 Members 42,323 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Custom rom unstable to flash new rom, plz help!!!

Tip us?
 
pk38555
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2012
Unhappy Custom rom unstable to flash new rom, plz help!!!

i have rooted my HTC G2 by this way:
http://forum.xda-developers.com/wiki...FDZ.29_and_DHD
I installed my first rom just fine, my first rom is
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1117841
the vision core droid v1.0

now I want to switch to a new rom, i have tried many rom, but I did not get any one of them working. I have wiped the data every time....
My hboot version is hboot-0.76.2000
clockworkMod recovery v3.0.2.4
is it because I have the older version of hboot or recovery?
Or is it because it has something to do with the kernel?
Please help, thank you! I'm too noob to figure out, I have done a lot of research on it... I even tried to upgrade it to vision core droid v1.2, still not working, just goes to htc white screen and return back to recovery. some other rom just stuck at white htc screen after flashing.... now i can only reinstall the coredroid v1.0 back to my phone... seems like this is the only rom works for my phone....
thank you for your time!
 
Nipqer
Old
#2  
Nipqer's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 388
Posts: 898
Join Date: Mar 2011
What sort of roms have you tried flashing? Sense 3 roms?
Cause you have the g2 hboot, so sense 3 roms shouldn't work.
Try flash cyanogenmod and see if that works.

-Nipqer
 
pk38555
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2012
I have been flashing sense rom's.... is there a way i can flash sense rom? I really like the sense rom... thanks i'm using google G2
 
Nipqer
Old
#4  
Nipqer's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 388
Posts: 898
Join Date: Mar 2011
http://www.virtuousrom.com/2011/06/t...o-desirez.html

-Nipqer
The Following User Says Thank You to Nipqer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pk38555
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2012
so if i just install the Desire Z hboot to g2, then my g2 should be ok with any sense rom's right? I just want to make sure. thanks!
 
Nipqer
Old
#6  
Nipqer's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 388
Posts: 898
Join Date: Mar 2011
Yes, you'll be able to use every rom made for the dz and g2 with the dz hboot.
The g2 hboot doesn't allow sense 3.x roms

-Nipqer
 
pk38555
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: May 2012
thanks a lot, it really worked.. appreciated!!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes