Thread Closed

[Q] LG Optimus L3 (E400)

OP ssbk23

17th May 2012, 01:41 AM   |  #81  
Gurx's Avatar
Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 3
 
84 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by Ygreck

yes, it works great

here the KDZ file:
ANEUBK V10D (~Open Europe)
hxxp://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGE400/ANEUBK/V10d_00/V10D_00.kdz

ADEUBK V10D (~Open German)
hxxp://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGE400/ADEUBK/V10D_00/V10D_00.kdz

Thanks!

One question more: my E400 is blocked by operator (have sim-lock). I have to unlock the phone before flash this firmware ?

Never mind.... I've just unlock my phone!!
Last edited by Gurx; 17th May 2012 at 04:32 AM.
17th May 2012, 12:06 PM   |  #82  
Member
Thanks Meter: 16
 
31 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
hello, link to all lg firmwares:

hxxp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=11
The Following 3 Users Say Thank You to videojo For This Useful Post: [ View ]
17th May 2012, 12:28 PM   |  #83  
Junior Member
Thanks Meter: 9
 
11 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
unlock
How did you manage to unlock your phone? Can you tell me?
17th May 2012, 02:52 PM   |  #84  
Ygreck's Avatar
Senior Member
Flag Aachen
Thanks Meter: 48
 
223 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by videojo

hello, link to all lg firmwares:

hxxp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=11

great link, thx!
18th May 2012, 12:48 AM   |  #85  
Gurx's Avatar
Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 3
 
84 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Someone knows what's the difference between L3 E400, E400f, E400G and E400GO?

Can i flash firmware for a E400 in a E400f (my phone is a E400f) ?
18th May 2012, 09:27 PM   |  #86  
Ygreck's Avatar
Senior Member
Flag Aachen
Thanks Meter: 48
 
223 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Gurx

Someone knows what's the difference between L3 E400, E400f, E400G and E400GO?

Can i flash firmware for a E400 in a E400f (my phone is a E400f) ?

i'm not sure, but go to hxxp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=11 and use strg+f and search "LGE400F"
now select your rom and flash it
19th May 2012, 06:24 PM   |  #87  
rocky4android's Avatar
Junior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Try This - It worked perfectly for Me ... Njoy !
Quote:
Originally Posted by ssbk23

Hello everybody, I am trying to root my LG Optimus L3 (E400) with no luck so far.
Tried couple of apps (z4root and gingerbreak) but nothing happens.
I can't seem to find any related threads about this device.Any help would be highly appreciated.

Billy

Try This - It worked perfectly for Me ... Njoy !

http://www.geekrevealed.com/2012/05/...s-l3-e400.html
Last edited by rocky4android; 19th May 2012 at 07:06 PM.
19th May 2012, 08:31 PM   |  #88  
elndroid's Avatar
Junior Member
Flag Surabaya
Thanks Meter: 10
 
19 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
how can I move my apps to SD card
Hello

how can I move my apps to SD card? I've move2sd, app2sd, link2sd but no help to move the app. please let me know, thank you.

Sorry for my bad english
Last edited by elndroid; 19th May 2012 at 08:35 PM.
19th May 2012, 08:59 PM   |  #89  
Ygreck's Avatar
Senior Member
Flag Aachen
Thanks Meter: 48
 
223 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by rocky4android

Try This - It worked perfectly for Me ... Njoy !

http://www.geekrevealed.com/2012/05/...s-l3-e400.html

first, your link is dead

second, read the complet thread befor posting quotes to the first post!

Quote:
Originally Posted by elndroid

Hello

how can I move my apps to SD card? I've move2sd, app2sd, link2sd but no help to move the app. please let me know, thank you.

Sorry for my bad english

if you want to move only your apps to sd you didn't need root or some apps like app2sd with 2.3.6 (go only to your app-settings)

but if you want S2E you need CyanogenMod
The Following User Says Thank You to Ygreck For This Useful Post: [ View ]
19th May 2012, 11:04 PM   |  #90  
elndroid's Avatar
Junior Member
Flag Surabaya
Thanks Meter: 10
 
19 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by Ygreck

if you want to move only your apps to sd you didn't need root or some apps like app2sd with 2.3.6 (go only to your app-settings)

but if you want S2E you need CyanogenMod

this is suitable for Optimus L3 or for any android? okay I'll try it. thank
Last edited by elndroid; 19th May 2012 at 11:43 PM. Reason: wrong quote

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus L3, L5, L7 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank