Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][A501] ICS Evil Alex Unleashed Ver 2-10/08/2012 & OC/UV Kernel

OP Moscow Desire

17th May 2012, 02:41 PM   |  #141  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,274
 
7,496 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thevilish

I'm asking because I'm wondering if it is good idea to flash new bl... I'm not gonna touch my bl then.

Yeah, you might want to hold off until all the bootloader things are finished
17th May 2012, 09:10 PM   |  #142  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
630 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
@MD
Would this work for the Acer?
It is an SIM unlock script for the Samsung.
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1872
17th May 2012, 09:54 PM   |  #143  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,274
 
7,496 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by droiduzr2

@MD
Would this work for the Acer?
It is an SIM unlock script for the Samsung.
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1872

I have absolutely no idea if it would or wouldn't. I don't have a sim-locked tab to try it out. Also it's for a galaxy tab, and I would think their method might be different from Acer.

It wouldn't take a whole lot for me to blend it into a test rom. Both kernels on Alex III and Alex IV can run scripts from init.d. I'd more or less just have to set permissions.

And it wouldn't harm anything on the tab. It would either work, not work, or just look at you silly

Any test pigs out there?
21st May 2012, 02:28 AM   |  #144  
Member
Flag Ciputat
Thanks Meter: 2
 
31 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Widget flickering
Hello again,MD.
Where is everybody? Why this thread is so quiet? I believe you are preparing for the next release of the great Alexandra ROM.
I just want to report a bug. I have Alexandra IV 3d, with V6 bootloader, wakelock is active. Yesterday when i'm finished browsing with Opera Mini and i close the Opera, suddenly all my widget is flickering. I try to click one of the widget, it keeps flickering.
I open the Application Menu, there's no icons, it all black. I have to restart my A501, and it good again.
I have this bug twice, yesterday. I don't know if anybody have the same experience like me. But overall this ROM still rocks.
21st May 2012, 06:31 AM   |  #145  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Flag Waratah
Thanks Meter: 580
 
4,478 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
+1 to this, can see background, widgets still there but invisible... Click on area where widget is will launch app...
Needs reboot to fix...

Don't mind though, it is only occasional bug.... Still a bloody good rom...
21st May 2012, 08:20 AM   |  #146  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,274
 
7,496 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Havent seen that one yet.

Most problem I have had recently, is Maps. Had to uninstall the updated maps for some reason yesterday. Kept FC when under 3g. Everything else seems to be normal.

(Acer where's our next update?????)

I did read a thread about the wallpaper going black when running the app "Gestures Lite" the other day on a 500.
21st May 2012, 02:15 PM   |  #147  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Flag Waratah
Thanks Meter: 580
 
4,478 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Generally it seems to happen, for me, after I pause a video for a little while then start again or use the home key. The screen flickers then when you open another app it works ok but go back to home screen and all you see is your lovely wallpaper ( I mean the picture of your lovely "wife"). Widgets are still there, if you press on a widget an app will open but they are just not visible. the only thing to do is to reset tab...

I use Apex launcher with beautiful widgets live wallpaper running. It might have something to do with the live wallpaper or possibly Apex launcher. We'd need to hear from any others who are experiencing this problem.

Simple restart fixes the problem for a while...
21st May 2012, 05:22 PM   |  #148  
Member
Thanks Meter: 2
 
35 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
i discovered that the issue with my accelerometer rotation is not with the rom, its with the bootloaders. I went back to Alexandra III, didn't flash HC bootloaders, and i still have no rotatio.
22nd May 2012, 08:35 PM   |  #149  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
630 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I thought Acer already started rolling out ICS.
Did they stop their official rollout?

Did anyone here get the Acer update?
22nd May 2012, 08:42 PM   |  #150  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Flag Waratah
Thanks Meter: 580
 
4,478 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Not for A501... Besides, did you think THAT would stop developement of new roms?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes