Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,899 Members 49,808 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][A501] ICS Evil Alex Unleashed Ver 2-10/08/2012 & OC/UV Kernel

Tip us?
 
Moscow Desire
Old
#141  
Moscow Desire's Avatar
Senior Moderator - Resident Troll Killer - OP
Thanks Meter 5804
Posts: 7,027
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thevilish View Post
I'm asking because I'm wondering if it is good idea to flash new bl... I'm not gonna touch my bl then.
Yeah, you might want to hold off until all the bootloader things are finished

Want to avoid a vacation to the Frostlands? Then Follow the XDA Rules Here

 
Though I walk among the trolls, I fear them not, for I am the Troll King
Killen dem Trolls since 2011
Acer Iconia A701***A501***ExPlay X-Tremer***HTC Desire***Desire S
 
droiduzr2
Old
#142  
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 561
Join Date: Jan 2011
@MD
Would this work for the Acer?
It is an SIM unlock script for the Samsung.
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1872
 
Moscow Desire
Old
#143  
Moscow Desire's Avatar
Senior Moderator - Resident Troll Killer - OP
Thanks Meter 5804
Posts: 7,027
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by droiduzr2 View Post
@MD
Would this work for the Acer?
It is an SIM unlock script for the Samsung.
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1872
I have absolutely no idea if it would or wouldn't. I don't have a sim-locked tab to try it out. Also it's for a galaxy tab, and I would think their method might be different from Acer.

It wouldn't take a whole lot for me to blend it into a test rom. Both kernels on Alex III and Alex IV can run scripts from init.d. I'd more or less just have to set permissions.

And it wouldn't harm anything on the tab. It would either work, not work, or just look at you silly

Any test pigs out there?

Want to avoid a vacation to the Frostlands? Then Follow the XDA Rules Here

 
Though I walk among the trolls, I fear them not, for I am the Troll King
Killen dem Trolls since 2011
Acer Iconia A701***A501***ExPlay X-Tremer***HTC Desire***Desire S
 
imaulana
Old
#144  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Sep 2009
Location: Ciputat
Default Widget flickering

Hello again,MD.
Where is everybody? Why this thread is so quiet? I believe you are preparing for the next release of the great Alexandra ROM.
I just want to report a bug. I have Alexandra IV 3d, with V6 bootloader, wakelock is active. Yesterday when i'm finished browsing with Opera Mini and i close the Opera, suddenly all my widget is flickering. I try to click one of the widget, it keeps flickering.
I open the Application Menu, there's no icons, it all black. I have to restart my A501, and it good again.
I have this bug twice, yesterday. I don't know if anybody have the same experience like me. But overall this ROM still rocks.
 
ultramag69
Old
#145  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 574
Posts: 4,456
Join Date: Nov 2007
Location: Waratah
+1 to this, can see background, widgets still there but invisible... Click on area where widget is will launch app...
Needs reboot to fix...

Don't mind though, it is only occasional bug.... Still a bloody good rom...
 
Moscow Desire
Old
#146  
Moscow Desire's Avatar
Senior Moderator - Resident Troll Killer - OP
Thanks Meter 5804
Posts: 7,027
Join Date: Mar 2011
Location: Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne

 
DONATE TO ME
Havent seen that one yet.

Most problem I have had recently, is Maps. Had to uninstall the updated maps for some reason yesterday. Kept FC when under 3g. Everything else seems to be normal.

(Acer where's our next update?????)

I did read a thread about the wallpaper going black when running the app "Gestures Lite" the other day on a 500.

Want to avoid a vacation to the Frostlands? Then Follow the XDA Rules Here

 
Though I walk among the trolls, I fear them not, for I am the Troll King
Killen dem Trolls since 2011
Acer Iconia A701***A501***ExPlay X-Tremer***HTC Desire***Desire S
 
ultramag69
Old
#147  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 574
Posts: 4,456
Join Date: Nov 2007
Location: Waratah
Generally it seems to happen, for me, after I pause a video for a little while then start again or use the home key. The screen flickers then when you open another app it works ok but go back to home screen and all you see is your lovely wallpaper ( I mean the picture of your lovely "wife"). Widgets are still there, if you press on a widget an app will open but they are just not visible. the only thing to do is to reset tab...

I use Apex launcher with beautiful widgets live wallpaper running. It might have something to do with the live wallpaper or possibly Apex launcher. We'd need to hear from any others who are experiencing this problem.

Simple restart fixes the problem for a while...
 
HooeyBooey
Old
#148  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 33
Join Date: Oct 2010
i discovered that the issue with my accelerometer rotation is not with the rom, its with the bootloaders. I went back to Alexandra III, didn't flash HC bootloaders, and i still have no rotatio.
Hope is not a plan
 
droiduzr2
Old
#149  
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 561
Join Date: Jan 2011
I thought Acer already started rolling out ICS.
Did they stop their official rollout?

Did anyone here get the Acer update?
 
ultramag69
Old
#150  
ultramag69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 574
Posts: 4,456
Join Date: Nov 2007
Location: Waratah
Not for A501... Besides, did you think THAT would stop developement of new roms?

Thread Tools
Display Modes