Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Solved] T-Mobile HD7 to AT&T

OP Fed4Lyfe

19th May 2012, 07:43 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Great.
Last edited by Fed4Lyfe; 5th November 2012 at 10:59 PM. Reason: problem solved.
19th May 2012, 04:48 PM   |  #2  
sirajgoku's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 106
 
187 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
If your phone is sim unlocked then you can just insert another sim and use it....there is no need of custom rom or anything


Click 'Thanks' if I was helpful
The Following User Says Thank You to sirajgoku For This Useful Post: [ View ]
19th May 2012, 06:02 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Great #2
Last edited by Fed4Lyfe; 5th November 2012 at 11:00 PM. Reason: Great
19th May 2012, 07:09 PM   |  #4  
sh4d0w86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 800
 
1,757 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
please edit Post #1's title from [Q] to [SOLVED].
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes