CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] S.onyTablet.S v2.5 all-in-tool and adhoc wifi support issues

OP half1980

11th April 2012, 07:15 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
267 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
i have the same tablet (sgpt 114s/it) and i have the same problem, solved by reinstalling the original signed ota update with the backdoor and the aio function, now i have wifi back but i will not try the adhoc function as of now..
11th April 2012, 07:55 PM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 892
 
680 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by sapphire88

i have the same tablet (sgpt 114s/it) and i have the same problem, solved by reinstalling the original signed ota update with the backdoor and the aio function, now i have wifi back but i will not try the adhoc function as of now..

only italian tablets so far its resolved in v2.6, just wait,
will release it, when I will add some another functions,
not only for this small fix.

br
condi
20th May 2012, 01:45 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2012
Same issues
Hi!

i have the same issues with my sony tablet s (3g version).

i did the "Add WiFi AD-HOC Support." option with version 3.1 of the aio tool. after that the wifi menu just tells me it hat an error enabling the wifi.
i did "Add WiFi AD-HOC Support." again to restore stock. Same issue. tried to reinstall the official ota update -> requires wifi....
i did not yet set the device to factory default.

can you please help me with repairing the wifi?

Edit:
Ok... Found a solution. :)
1. Do a hard reset from the recovery menu (power and vol+)
--> Wifi does not work now
2. Root the device using the aio tool
3. add the wifi adhoc support again
--> Wifi works...

thx
max
Last edited by mbeckenbach; 22nd May 2012 at 12:58 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes