Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]2.11.605.19 Camcorder FC Issue

OP orkillakilla

3rd May 2012, 07:36 AM   |  #1  
orkillakilla's Avatar
OP Senior Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 215
 
1,465 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
So the problem with the camcorder on this base isn't a kernel issue, as I've tested it with leankernel AND the stock kernel, and neither work. Ran a logcats when the FC occurs

Logcat on stock kernel:
http://pastebin.com/2rZY9Xyi


Logcat on leankernel:
http://pastebin.com/CVJPb2M2

Interesting differences between the two. leankernel I get a LOT more output about camera. Stock kernel was just a few lines.

I'm looking into it. If anyone has any input please share

I am now going to run a logcat on leankernel to see if there is any difference
Last edited by orkillakilla; 3rd May 2012 at 08:14 AM.
20th May 2012, 06:31 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Quote:
Originally Posted by orkillakilla

So the problem with the camcorder on this base isn't a kernel issue, as I've tested it with leankernel AND the stock kernel, and neither work.

So I'm not sure which "stock kernel" you used but I was having the same issue using imoseyon lean kernel but everytime I put it back to stock my camcorder immediately started working again. Obviously not an issue with the base. We just need someone to make a special kernel just for this 2.11.605.19 build lol.
20th May 2012, 07:33 PM   |  #3  
disconnecktie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,248
 
5,300 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Is Imo's kernel based from the kernel pulled from the latest ota or is it compiled from the previous base and modified to work with the newer base?

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
23rd May 2012, 10:29 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Any solutions? I am having the same issue and very frustrated...
24th May 2012, 12:07 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
no soultions that I've found yet I just flashed the stock Rom again and deal with the lag. The weirdest thing is that I can't get back to 2.11.605.9. which I loved! The stock rooted Rom just gets stuck on the splash screen. Adding to the suck factor is that a lot of the file sharing sites are no longer up so finding options is getting harder and harder.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes