Post Reply

[NIGHTLY] UNOFFICIAL CM9/ICS For Droid 4 For MotoICS Leak

OP Hashcode

22nd May 2012, 12:18 AM   |  #131  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
243 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Fairly significant issue: I got a new 64gb uSD card today. I plugged it in to my phone and (as expected) it showed 'damaged SD card' and asked me to format. I pressed format, and instead of formatting the 64gb SD as I expected it would, it completely ignored the external SD card and formatted the 8gb storage causing me to lose a large amount of game data and some pictures. Is there a way this can be avoided in the future if I upgrade to a 128gb card when/if it releases?

Also, I've installed the latest Moto drivers, and I'm still unable to connect to my PC via USB storage. Any other suggestions? However, it does mount both internal and external SD if I do so through CWM.
Last edited by detox702; 22nd May 2012 at 12:26 AM.
22nd May 2012, 05:35 PM   |  #132  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
133 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
the phone doesnt support anything higher than 32GB in the microSD slot
23rd May 2012, 12:00 AM   |  #133  
Member
Thanks Meter: 1
 
61 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Still can't get a USB connection between the phone and PC/Mac. Anybody else having this issue? It's driving me nuts!
23rd May 2012, 09:56 AM   |  #134  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
243 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
,Dewhashish, your information is incorrect. I have a 64gb in there right now and it is fully functional. Many other people have reported the same thing. Once it is correctly formatted by the phone, it will work just fine.

SDXC and SDHC are essentially the same card. If it supports one, it will support the other.
The Following User Says Thank You to detox702 For This Useful Post: [ View ]
26th May 2012, 12:47 AM   |  #135  
Member
Thanks Meter: 8
 
76 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Installed 5/24 nightly and got no cell connection (certainly no data). Did i pick a bad nightly or should i be doing something to troubleshoot?

Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
26th May 2012, 08:00 AM   |  #136  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
243 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
calebu2: I'm having the same problem. I've been on 5-20 for a few days, everything was fine then today it just stopped. I completely wiped everything, installed 5-25 and started from scratch. I still have no cell/data connection. if you figure out a solution, I'd love to hear it.

Edit: I forgot I updated my phone to nightly 5-23 last night. I wiped/flashed back to 5-20 and it seems to have been fixed.
Last edited by detox702; 26th May 2012 at 08:32 AM.
26th May 2012, 12:31 PM   |  #137  
Member
Thanks Meter: 8
 
76 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I noticed in 5/24 that the mobile networks menu didn't have the gsm only option. I downloaded 5/25 and installed it. THIS TIME I followed instructions and did not allow google to restore settings.

Somewhere between the two differences (1 day + following instructions) and toggling gsm data I was able to get everything working.

Even still data is *incredibly* flaky. I get 3G or 4G and a strong signal but doesn't go blue. Makes the wifi problems on my hp touchpad seem trivial

Sent from my XT894 using Tapatalk 2
Last edited by calebu2; 26th May 2012 at 05:26 PM.
29th May 2012, 07:07 PM   |  #138  
whiteout7942's Avatar
Senior Member
Flag Washington D.C
Thanks Meter: 26
 
151 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Flashed 5-28 and now the ringer does not work. Ringtones/notification sounds do not work. I can hear the volume being turned up but even the alarm notification sound does not work with the volume all the way up.
29th May 2012, 07:25 PM   |  #139  
tcrews's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 177
 
728 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by whiteout7942

Flashed 5-28 and now the ringer does not work. Ringtones/notification sounds do not work. I can hear the volume being turned up but even the alarm notification sound does not work with the volume all the way up.

5/29 fixes the sound issue. Apparently a bad merge from CM source to what hashcode and team are working on.....
29th May 2012, 07:58 PM   |  #140  
whiteout7942's Avatar
Senior Member
Flag Washington D.C
Thanks Meter: 26
 
151 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Flashing now. Thanks! I hope the data stays the same because it has been solid on 5-28. Atleast me me.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes