Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,956 Members 42,807 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Gooapple V5 3G and relative ROMs

Tip us?
 
yuanhui1162
Old
(Last edited by yuanhui1162; 26th May 2012 at 04:27 AM.) Reason: Delete
#871  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2007
Location: Des Moines
Oh.
 
whitetigerdk
Old
#872  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 1,049
Join Date: Jun 2010
Location: Odense

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by PePPeN20 View Post
the phone shows 5.0.1 (9a405) ,like iOS, but the REAL version is 2.3.6 I think ...

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------



ok i changed the string:

"ro.build.version.relase" from this:

ro.build.version.relase = 5.0.1

to

ro.build.version.relase = 2.3.6

I started superoneclick .. but nothing to do .. always stops at the second process!
Done correct.. try using the batch-root (Chinese) posted elsewhere in this thread..

Sent from my HTC Desire using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to whitetigerdk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rdxdel
Old
#873  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: May 2012
Hi guys. I have just received my new Gooapple V6. The salesman guaranteed me that this phone is a Gooapple V5 3G upgraded to V6, to make the phone faster.

Now I want to install the classic rom with Android's interface but how can I be sure that it's a real Gooapple?

And how can I be sure that it doesn't break if I download a rom from "rom.gooapple.com"?

I read that exist the "clone of the clone"..
Thank you!
 
PePPeN20
Old
(Last edited by PePPeN20; 23rd May 2012 at 11:35 AM.)
#874  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by whitetigerdk View Post
Done correct.. try using the batch-root (Chinese) posted elsewhere in this thread..

Sent from my HTC Desire using XDA Premium App
I properly rooted the phone with superoneclick .. but nothing has changed .. I started Uncle Mobile Tools, select Recovery Update, but always the same story .. the phone restarts, shows the boot image and off!

I also tried the procedure with the "root.bat" .. of course nothing to do .. Always the same error as before with superoneclick method

The problem for me is the recovery... maybe it's not compatible?

Last chance: there is another way to flash the recovery? Without using Mobile uncle tools?
 
whitetigerdk
Old
#875  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 1,049
Join Date: Jun 2010
Location: Odense

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by PePPeN20 View Post
I properly rooted the phone with superoneclick .. but nothing has changed .. I started Uncle Mobile Tools, select Recovery Update, but always the same story .. the phone restarts, shows the boot image and off!

I also tried the procedure with the "root.bat" .. of course nothing to do .. Always the same error as before with superoneclick method

The problem for me is the recovery... maybe it's not compatible?

Last chance: there is another way to flash the recovery? Without using Mobile uncle tools?
Try Google: fastboot flash recovery - it can be done directly to recovery partition..

Sent from my HTC Desire using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to whitetigerdk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ckethan
Old
#876  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 252
Join Date: Dec 2010
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by PePPeN20 View Post
I properly rooted the phone with superoneclick .. but nothing has changed .. I started Uncle Mobile Tools, select Recovery Update, but always the same story .. the phone restarts, shows the boot image and off!

I also tried the procedure with the "root.bat" .. of course nothing to do .. Always the same error as before with superoneclick method

The problem for me is the recovery... maybe it's not compatible?

Last chance: there is another way to flash the recovery? Without using Mobile uncle tools?
http://bm-smartphone-reviews.blogspo...orial.html?m=1

Sent from my HTC HD7 Pro/+ using Tapatalk 2
 
ckethan
Old
#877  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 252
Join Date: Dec 2010
Location: Chennai
http://bm-smartphone-reviews.blogspo...orial.html?m=1

Sent from my HTC HD7 Pro/+ using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to ckethan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
PePPeN20
Old
#878  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by ckethan View Post
http://bm-smartphone-reviews.blogspo...orial.html?m=1

Sent from my HTC HD7 Pro/+ using Tapatalk 2
I'm trying! thank you very much!!
 
PePPeN20
Old
(Last edited by PePPeN20; 23rd May 2012 at 03:29 PM.)
#879  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Nov 2010
I give up



---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

ok .........

ok I managed to run flash tool .. I downloaded all from here ---> "http://anexonel.weebly.com/download-links.html" (at the bottom there is a tool for the 3g version)

result? the phone is started, but the screen not ... grrrr

EDIT: if I touch the screen, it lights up for few seconds and then turns off again!

WTF!?
 
rdxdel
Old
#880  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: May 2012
Hi guys. In my phone I have installed Rom Manager but to do all the functionalities I must download ClockworkMod Recovery. I have already tried to do it but a message ask me to confirm what's my phone.
But there is not any Gooapple's model.
You know if there is a model that makes the same work??
Thanks!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes