5,606,650 Members 37,014 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[UNLOCK] AT&T Bootloader Unlock Through HTC-Dev

Tip us?
 
Boland216
Old
#551  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: May 2010
Default Stuck on sending 'unlocktoken'

Has anyone else experienced this? I have tried this 3 times and everything works fine until it tried to upload the token. Any help would be greatly appreciated!
 
warri
Old
#552  
warri's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 976
Join Date: Jan 2009
Location: Jupiter

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Boland216 View Post
Has anyone else experienced this? I have tried this 3 times and everything works fine until it tried to upload the token. Any help would be greatly appreciated!
There are a couple things to try/check here, start with:

First Make sure you are not Copying the "INFO" in front of every line.

2nd Try switching Browsers, I had trouble in Chrome getting past a couple places in HTCDev

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------

Quote:
Originally Posted by gtung99 View Post
I'm having trouble upgrading to 1.85 from 1.82 with bootloader unlocked. I get a error 155 unknown error from the RUU.

Anyone else seeing this issue?
Is your CID ROGER001? or did you change it back to the ATT one or to the SuperCID 11111111
?
Follow me on Twitter: w4rri
Hit Thanks If I was helpful

Nexus 5 - AOSPA 4.1 - 16GB - ART


Retired:
Galaxy S3 - Quantum v3 KitKat
HTC One XL - CM10
Captivate - ICS AOKP - Glitch
HTC FUZE - ENERGY ROM -Raphael Cookie Reference
 
Boland216
Old
#553  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by warri View Post
There are a couple things to try/check here, start with:

First Make sure you are not Copying the "INFO" in front of every line.

2nd Try switching Browsers, I had trouble in Chrome getting past a couple places in HTCDev

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------



Is your CID ROGER001? or did you change it back to the ATT one or to the SuperCID 11111111
?
no I'm talking about when I am trying to send the unlock_code to the bootloader to officially unlock it. I've already gotten the token from HTCDev. Thanks for quick replies!
 
gtung99
Old
#554  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 77
Join Date: May 2012
My CID is still ROGER001 and when i locked the bootloader again to do the RUU i get a error 121, customer ID error. So do i need to change it to the supercid or back to my old one?
 
warri
Old
#555  
warri's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 976
Join Date: Jan 2009
Location: Jupiter

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Boland216 View Post
no I'm talking about when I am trying to send the unlock_code to the bootloader to officially unlock it. I've already gotten the token from HTCDev. Thanks for quick replies!

Make sure the unlock_code.bin is in the SAME directory(folder) and your ADB and Fastbook that you are working out of.

Also if you opened up adb shell again make sure you type 'su' then hit enter before doing anything.

Quote:
Originally Posted by gtung99 View Post
My CID is still ROGER001 and when i locked the bootloader again to do the RUU i get a error 121, customer ID error. So do i need to change it to the supercid or back to my old one?
You won't beable to use an ATT RUU with the ROGER001 CID. You need to either put it back to the ATT one (Cws__001 *note two underscores) or to the Super CID ( 11111111 *note 8 x '1's )
Follow me on Twitter: w4rri
Hit Thanks If I was helpful

Nexus 5 - AOSPA 4.1 - 16GB - ART


Retired:
Galaxy S3 - Quantum v3 KitKat
HTC One XL - CM10
Captivate - ICS AOKP - Glitch
HTC FUZE - ENERGY ROM -Raphael Cookie Reference
 
Boland216
Old
#556  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: May 2010
still same thing warri, on step 12 of HTCDev I'm stuck at "sending 'unclocktoken' (0 KB)..."

once I reboot my phone it says FAILED (status read failed (too many links)

All my drivers are installed, rooted successfuly, it just won't send the token and I can't figure it out
 
dharani1234
Old
#557  
dharani1234's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 269
Join Date: Mar 2010
Location: Right Next to my One X :)
Quote:
Originally Posted by Boland216 View Post
still same thing warri, on step 12 of HTCDev I'm stuck at "sending 'unclocktoken' (0 KB)..."

once I reboot my phone it says FAILED (status read failed (too many links)

All my drivers are installed, rooted successfuly, it just won't send the token and I can't figure it out

A couple of guys said that you need to keep executing the command until it finally works ... just my 2 cents
 
warri
Old
#558  
warri's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 976
Join Date: Jan 2009
Location: Jupiter

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dharani1234 View Post
A couple of guys said that you need to keep executing the command until it finally works ... just my 2 cents
Some people did say that. It worked for me on the first go around, so i can't comment.
Follow me on Twitter: w4rri
Hit Thanks If I was helpful

Nexus 5 - AOSPA 4.1 - 16GB - ART


Retired:
Galaxy S3 - Quantum v3 KitKat
HTC One XL - CM10
Captivate - ICS AOKP - Glitch
HTC FUZE - ENERGY ROM -Raphael Cookie Reference
 
dharani1234
Old
#559  
dharani1234's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 269
Join Date: Mar 2010
Location: Right Next to my One X :)
Quote:
Originally Posted by warri View Post
Some people did say that. It worked for me on the first go around, so i can't comment.
You should change your signature to "bootloader - unlocked " lol
 
warri
Old
#560  
warri's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 976
Join Date: Jan 2009
Location: Jupiter

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dharani1234 View Post
You should change your signature to "bootloader - unlocked " lol
Good Call, forgot!
Follow me on Twitter: w4rri
Hit Thanks If I was helpful

Nexus 5 - AOSPA 4.1 - 16GB - ART


Retired:
Galaxy S3 - Quantum v3 KitKat
HTC One XL - CM10
Captivate - ICS AOKP - Glitch
HTC FUZE - ENERGY ROM -Raphael Cookie Reference

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes