Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,340 Members 43,660 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[FP1H][Rom][Cwm][Odin]Tweaked v2.2 UPDATED 06/26/12

Tip us?
 
dwitherell
Old
(Last edited by dwitherell; 25th May 2012 at 06:06 AM.)
#1231  
dwitherell's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 7,966
Posts: 3,812
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by stebomurkn420 View Post
I flashed the stock music player .zip and everytime I open it its fine.... Until I play a song, it then makes my phone reboot... Any advice would be greatly appreciated...

Sent from my SCH-I510 using XDA
I have a memory of the stock music player not playing nice with the lockscreen music widget... is yours enabled? If so, disabling it could help. Otherwise I'd recommend not using that one. Also - if you can always get the phone to reboot in that scenario try getting a logcat and send it my way. I'll be able to tell you more at that point.

EDIT: Update your tweaktools everyone
If you like what I've done... I like sammiches so feel free to buy me one!
The Following 3 Users Say Thank You to dwitherell For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dwitherell
Old
#1232  
dwitherell's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 7,966
Posts: 3,812
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xdadevnube View Post
So I have a fun one. Is there a way to get the long-press volume rocker keys to go forward or back a music track with the lock-screen disabled?
Using TSM parts as well as the NoLock app to disable the lock-screen will disable the volume rocker long press mappings and instead the volume rocker wakes the screen.
No biggie, I'm just sort-of a lock-screen hater and I dig the volume rocker long-press mappings for music.
Yeah... I've thought about that. I'll throw some attention at it at some point in the near future. I feel like it should be doable, but it'll take some tinkering/learning to figure it out
If you like what I've done... I like sammiches so feel free to buy me one!
The Following User Says Thank You to dwitherell For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sasquatch080
Old
#1233  
sasquatch080's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 165
Posts: 573
Join Date: Oct 2011
Location: springdale
Quote:
Originally Posted by xdadevnube View Post
So I have a fun one. Is there a way to get the long-press volume rocker keys to go forward or back a music track with the lock-screen disabled?
Using TSM parts as well as the NoLock app to disable the lock-screen will disable the volume rocker long press mappings and instead the volume rocker wakes the screen.
No biggie, I'm just sort-of a lock-screen hater and I dig the volume rocker long-press mappings for music.
I'm one of the biggest fan of the volume keys hack for the music widget, not a lockscreen hater though. What I do is I use password lockscreen to open up my phone and the volume keys hack works. Lockscreen still has to be enabled in tsm though, but yea you're right with lockscreen disabled, volume keys hack wake phone.

Sent from my SCH-I510 using xda premium
 
thad2b
Old
(Last edited by thad2b; 25th May 2012 at 12:27 PM.)
#1234  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 62
Join Date: Apr 2011
Can i get a d/l link for the su package please. I have Superuser-3.0.7-efghi-signed on my sd card but when i flashed it thru cwm and it went fine (no errors) but my TI backup, wifi tether, su app still cant get root prives. Lost root flashing the 524 pbj kernal

Edit: figured out what i did wrong, back to root status

Sent from my SCH-I510 using xda premium
 
shrike1978
Old
#1235  
shrike1978's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,094
Posts: 3,413
Join Date: Jun 2011
Location: Atlanta, GA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thad2b View Post
Can i get a d/l link for the su package please. I have Superuser-3.0.7-efghi-signed on my sd card but when i flashed it thru cwm and it went fine (no errors) but my TI backup, wifi tether, su app still cant get root prives. Lost root flashing the 524 pbj kernal

Sent from my SCH-I510 using xda premium
Did you mount /system before you flashed? That's necessary with su.
My HTC Rezound Development:
CounterShrike (Heavily modified CM9 - Aroma Installer) - PAC-Man (CM10/AOKP/Paranoid Android hybrid) - Ermahgerd Kernel (ICS/JB AOSP kernel)

My smartphone history: iPhone (Retired) - iPhone 3G (Retired) - iPhone 3GS (Retired) - Samsung Droid Charge (Retired) - HTC Rezound (Dev phone) - Samsung Galaxy Note II (Current)

All of my work is open source: My Github
Donations are never expected, but always appreciated.
The Following User Says Thank You to shrike1978 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
SoonerLater
Old
#1236  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 241
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by THEbigSWEEN View Post
I might be wrong about this but AFAIK it's not good to regularly just do a battery pull unless the phone is frozen/locked up. When I swap batteries I power down and wait about 15-30 seconds (at least until the back light on the hard keys goes off.) If you said after a power-down there's only a 10% chance of them resetting then the 10% may be you pulling the battery before it's completely shut down. I remember having this problem before, and it IS a PITA, but can't quite remember what exactly caused/fixed it. Give waiting an extra moment a try though and see if that helps.
Hmmm... when you power down, first I get Google on the screen for about 2 seconds, then there is something else on the screen for about 20 seconds. Is the OS really doing anything all that time? What is it doing? I can barely wait for the Google to disappear. Now I gotta wait 20, 25 whole seconds? I am a very important international spy and man of mystery. I just don't have all minute for this sort of stuff.
The Following User Says Thank You to SoonerLater For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BattsNotIncld
Old
#1237  
BattsNotIncld's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 332
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by dwitherell View Post

EDIT: Update your tweaktools everyone
Just FYI, it states that you have to be on default theme (Black n Blue) before updating Tweaktools. When going from CoreDroid to Black and Blue using Tweaktools, my status bar became nonfunctional (force close). I went ahead and updated tweaktools anyway without a functional status bar, and upon rebooting it went into crazy force close mode where I couldn't do anything. So I had to factory reset and reflash

I'm assuming it has something to do with being on Black and Blue as default, then going to CoreDroid, then back to Black and Blue. Whatever it was, I hadn't flashed anything in a while and boy did it feel good

So this is just maybe a warning to those on a different theme that you might run into this kind of problem and have to wipe and reflash, unless mine was an isolated case or I did something wrong, which is entirely probable. Not a big deal for me though since I run weekly Titanium back ups!
The Following User Says Thank You to BattsNotIncld For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
KarateExplosion6
Old
#1238  
KarateExplosion6's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 542
Join Date: Jun 2010
Location: New Jersey
Quote:
Originally Posted by BattsNotIncld View Post
Just FYI, it states that you have to be on default theme (Black n Blue) before updating Tweaktools. When going from CoreDroid to Black and Blue using Tweaktools, my status bar became nonfunctional (force close). I went ahead and updated tweaktools anyway without a functional status bar, and upon rebooting it went into crazy force close mode where I couldn't do anything. So I had to factory reset and reflash

I'm assuming it has something to do with being on Black and Blue as default, then going to CoreDroid, then back to Black and Blue. Whatever it was, I hadn't flashed anything in a while and boy did it feel good

So this is just maybe a warning to those on a different theme that you might run into this kind of problem and have to wipe and reflash, unless mine was an isolated case or I did something wrong, which is entirely probable. Not a big deal for me though since I run weekly Titanium back ups!
I was using Black and Grey and things went fine. Having said that, I did lose root after updating and am now defaulted on the Black and Blue theme.

I'm wondering if the themes listed on TweakTools are compatible with 2.1. For now I'm going to stay on Black and Blue...
 
buhohitr
Old
#1239  
buhohitr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,517
Posts: 5,170
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by thad2b View Post
Can i get a d/l link for the su package please. I have Superuser-3.0.7-efghi-signed on my sd card but when i flashed it thru cwm and it went fine (no errors) but my TI backup, wifi tether, su app still cant get root prives. Lost root flashing the 524 pbj kernal

Edit: figured out what i did wrong, back to root status

Sent from my SCH-I510 using xda premium
Try to reboot your phone see if root is there? Also take notes when your phone booting up. There is some issues with the 0524 PBJ kernel.
 
MSHancock
Old
#1240  
MSHancock's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 140
Join Date: Nov 2010
Location: North Carolina
Default Lockscreen

Hey dwitherell was wondering if you have the option to change the lockscreen background in TSM settings now. I checked the OP and most of the thread to see if this has changed since you couldn't change it at the birth of 2.0

Keep up the great work!

Mike

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes