5,605,438 Members 43,654 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Initial Issues with Evo LTE

Tip us?
 
durandetto
Old
#31  
durandetto's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 130
Posts: 746
Join Date: Jan 2010
Location: Hartland, MI
No real issues here, I just get a notification to update my timezone every couple hours or so.

Sent from my EVO LTE!!
 
mlb51
Old
#32  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by Hypeo View Post
I've got an issue with loosing 3g network connectivity
Sent from my EVO LTE
Having same issue, on and off since yesterday

Sent from my EVO using XDA
 
bernechad
Old
#33  
bernechad's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 142
Join Date: Aug 2007
Location: BFE Indiana
Quote:
Originally Posted by durandetto View Post
No real issues here, I just get a notification to update my timezone every couple hours or so.

Sent from my EVO LTE!!
I got that a few hours ago and could not figure out if it was for a specific program or the OS itself. Shouldn't be the OS since it's getting time/date from the network. Weird.
The Following User Says Thank You to bernechad For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nabbed
Old
#34  
Senior Member
Thanks Meter 195
Posts: 1,488
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Beherrschen View Post
Proximity sensor doesn't seem to work when I am on a call. Screen turns off before I get the phone to my ear, doesn't turn back on when it leaves my ear, and if I then turn the screen on using the power button then the screen just stays on during the call even if put back to my ear.

Anyone else?
Exactly the same here.

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

Quote:
Originally Posted by adamcattell View Post
Had the same problem after I installed the Zagg screen protector. I had it slightly blocking the sensor. As soon as I took it off it has been working just fine.
omg, are you kidding me?
I was thinking that might be the case.
 
grrmisfit
Old
#35  
grrmisfit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 218
Join Date: Jun 2010
Location: st. louis
how many with proximity sensor issues are using screen protectors.. this was an issue back on my pre .. i had the zagg screen cover and the sensor hardly ever worked till i took it off
 
PookiePrancer
Old
#36  
Senior Member
Thanks Meter 61
Posts: 536
Join Date: Aug 2010
3G 3G 3G....

Absolutely horrible data speeds. I'm talking as low as 34kbps down, and 19kbps up; never broke 450 down or 350 up. My Evo 4G consistently does 1500-2200kbps down, and 600-900kbps up in the areas I tested. I'm not sticking around to see if it's an individual phone issue, or if HTC botched the antennas on the whole lot. Mines going back to Sprint next week.

At this point, I'll wait for the SGS III, and see if the Evo LTE is about to have its own antenna-gate.
 
NewZJ
Old
#37  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 447
Posts: 2,575
Join Date: Aug 2010
Location: Seattle, Wa
maybe i don't want the new Evo anymore, my 3d is flawless and i have Wimax.

thanks for helping me guys!
The Following User Says Thank You to NewZJ For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nabbed
Old
#38  
Senior Member
Thanks Meter 195
Posts: 1,488
Join Date: Aug 2010
Is Google Voice (standard) not working correctly?

Mine will only produce notification and sound on a voicemail when I press the power button. It's quiet as a mouse until then.
 
phat78boy
Old
#39  
Member
Thanks Meter 13
Posts: 59
Join Date: Sep 2006
Quote:
Originally Posted by NewZJ View Post
maybe i don't want the new Evo anymore, my 3d is flawless and i have Wimax.

thanks for helping me guys!
While it doesn't have Wimax, 3G speeds have been WAY better then the 3D for most. I'm included, its impressive how quick it is.
 
emtchrisbishop
Old
#40  
emtchrisbishop's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 116
Join Date: Sep 2010
Location: Kansas City
It's happening to me too. I still have the sprint cover on mine though while I wait for my otterbox to come.


Quote:
Originally Posted by grrmisfit View Post
how many with proximity sensor issues are using screen protectors.. this was an issue back on my pre .. i had the zagg screen cover and the sensor hardly ever worked till i took it off


Sent from my EVO using Tapatalk 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes