Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,883 Members 41,280 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stuck ..

Tip us?
 
sinfulgray
Old
#61  
sinfulgray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 330
Posts: 742
Join Date: Aug 2010
Location: St. Petersburg, FL
Quote:
Originally Posted by xcrazydx View Post
When I talked to him he said Odin ran through successfully and completed the flash, it auto rebooted like it should, but nothing changed.

Cwm flashes run and complete fine, but also have no effect. He is always left with the same thing he had before.

I would like to get my hands on that phone and do it myself. weirdest **** I ever heard.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
No xcrazydx your mistaken for phenom43's broke phone thread who couldnt flash anything over juggs... This thread here from DoodleRay he cant get his phone rooted period.

Doodle i would suggest you uninstall all your drivers and restart your pc and then reinstall them cause it sounds like a drivers issue and if that dont work find someone who can do it for you.
The Following User Says Thank You to sinfulgray For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xcrazydx
Old
(Last edited by xcrazydx; 24th May 2012 at 12:22 PM.)
#62  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,195
Posts: 6,305
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sinfulgray View Post
No xcrazydx your mistaken for phenom43's broke phone thread who couldnt flash anything over juggs... This thread here from DoodleRay he cant get his phone rooted period.

Doodle i would suggest you uninstall all your drivers and restart your pc and then reinstall them cause it sounds like a drivers issue and if that dont work find someone who can do it for you.
Oh... Haha whoops

Yes, uninstall drivers.
Reinstall drivers
Try different USB slots, don't use 3.0 USB.
Try different cable
Right click and run Odin as admin

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
 
DoodleRay
Old
#63  
DoodleRay's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: May 2012
Location: Brooklyn, New York (:
Quote:
Originally Posted by xcrazydx View Post
Oh... Haha whoops

Yes, uninstall drivers.
Reinstall drivers
Try different USB slots, don't use 3.0 USB.
Try different cable
Right click and run Odin as admin

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2
I tried reinstalling like 3 times .. and i used different usb ports most of the time .. i got like 6-7 other usb ports on my tower.
 
Teo032
Old
#64  
Teo032's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 603
Posts: 2,492
Join Date: Apr 2011
Location: California
Quote:
Originally Posted by DoodleRay View Post
I tried reinstalling like 3 times .. and i used different usb ports most of the time .. i got like 6-7 other usb ports on my tower.
Now change the wires

Sent from my SGH-T989 using xda premium
thanks M8
 
DoodleRay
Old
#65  
DoodleRay's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: May 2012
Location: Brooklyn, New York (:
Quote:
Originally Posted by Teo032 View Post
Now change the wires

Sent from my SGH-T989 using xda premium
I tried 2 different wires .. It still stays on setupconnection when i hit start on odin .. -_-
 
xcrazydx
Old
#66  
xcrazydx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2,195
Posts: 6,305
Join Date: Feb 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by DoodleRay View Post
I tried 2 different wires .. It still stays on setupconnection when i hit start on odin .. -_-
Did you go into your pc task manager and clear the other processes?
 
macboy3000
Old
(Last edited by macboy3000; 25th May 2012 at 08:46 AM.)
#67  
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 217
Join Date: Nov 2010
Have you tried using another computer Doodle?

Try following this guy's method of rooting:
http://galaxys2root.com/galaxy-s2-ro...y-s2-sgh-t989/
 
novanosis85
Old
#68  
novanosis85's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 115
Posts: 1,876
Join Date: Jul 2010
Location: Chicago
Quote:
Originally Posted by DoodleRay View Post
I tried 2 different wires .. It still stays on setupconnection when i hit start on odin .. -_-
Link us the effing drivers that you installed. Because if all you link me is the.kies... ill ......

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2
 
Teo032
Old
#69  
Teo032's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 603
Posts: 2,492
Join Date: Apr 2011
Location: California
Quote:
Originally Posted by DoodleRay View Post
I tried 2 different wires .. It still stays on setupconnection when i hit start on odin .. -_-
A third! Lol

Sent from my SGH-T989 using xda premium
thanks M8
 
DoodleRay
Old
#70  
DoodleRay's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: May 2012
Location: Brooklyn, New York (:
Quote:
Originally Posted by novanosis85 View Post
Link us the effing drivers that you installed. Because if all you link me is the.kies... ill ......

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2
The link on the first page ... samsung usb driver and the kies is what i have installed.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes